15 διάσημοι που χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο με τις επιλογές τους [photos]

19.10.2016
Για να επιβιώσεις στον αδυσώπητο κόσμο της σόουμπιζ του Χόλιγουντ πρέπει να έχεις εκτός από ταλέντο και δυνατό επιχειρηματικό μυαλό. Η ικανότητα να εκτιμάς και να αποφασίζεις αν ένας ρόλος που σου προτάθηκε θα έχει επιτυχία, τόσο από καλλιτεχνικής όσο και από εμπορικής – οικονομικής πλευράς, είναι εκ των ων ουκ άνευ αν θέλεις να μακροημερεύσεις στο λαμπερό χώρο του θεάματος.

Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να μαντέψει την ανταπόκριση του κοινού με ασφάλεια, οπότε οι εκτιμήσεις δίνουν και παίρνουν. Και σωστά μαντεύετε πολλές φορές γίνονται λάθος επιλογές…. Πάρα πολλές θα λέγαμε, για την ακρίβεια είναι τουλάχιστον όσες είναι και οι σωστές.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ένας ρόλος σε ταινία ή τηλεοπτική σειρά που έκανε μεγάλη επιτυχία έχει απορριφθεί από περισσότερους από έναν ηθοποιούς που δεν πίστεψαν ότι θα ….τράβαγε. Τελικά …τράβηξε και όσοι τον προσπέρασαν χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο.

Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις ηθοποιών που απέρριψαν ρόλους που αποδείχτηκαν …. χρυσορυχεία. Ρόλους λαχεία που κάθε ηθοποιός ονειρεύεται να παίξει γιατί θα του γεμίσουν τον τραπεζικό λογαριασμό με πολλά χρήματα, αλλά και γιατί θα τον κάνουν περιζήτητο για να του προταθούν ακόμα καλύτερες δουλειές που θα εκτοξεύσουν την καριέρα του στην στρατόσφαιρα.