Τσόπρα: Ενόχλησε φωτογράφηση με προσβλητικό μπλουζάκι για τους πρόσφυγες [photo]

18.10.2016
Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει η ηθοποιός μετά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε για την μπλούζα που φορούσε στο εξώφυλλο του περιοδικού Conde Nast Traveller.

Η 34χρονη πρώην Μις Κόσμος και σταρ του Bollywood, Πριάνκα Τσόπρα φόρεσε λευκό τοπ με διεγραμμένες τις λέξεις «πρόσφυγας», «μετανάστης» και «ξενόφερτος» με τη λέξη «ταξιδιώτης» να ξεχωρίζει στο κάτω μέρος

Η ηθοποιός μιλώντας στο ινδικό ειδησεογραφικό κανάλι NDTV είπε: «Λυπάμαι που πλήγωσα τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων. Είμαι άνθρωπος που στέκεται πάντα εναντία στις ταμπέλες. Το μήνυμα στην μπλούζα παρερμηνεύθηκε και λυπάμαι για αυτό που έγινε».

Το περιοδικό από την πλευρά του υπερασπίστηκε την επιλογή του εξωφύλλου του λέγοντας:

«Το σλόγκαν έχει να κάνει με το πώς καλλιεργείται η κουλτούρα της ξενοφοβίας με τις ταμπέλες που βάζουμε σε ανθρώπους. Σχετίζεται με το πώς χιλιάδες άνθρωποι που αναγκάζονται να διασχίζουν τα σύνορα λόγω της τρομοκρατίας αντιμετωπίζονται χωρίς ανθρωπιά και συμπάθεια. Είναι για το πώς επιτρέπουμε σε ισχυρούς ηγέτες να οικοδομήσουν εμπόδια που καθιστούν πιο δύσκολο για ανθρώπους εργατικούς, με κίνητρα, να δουν περισσότερα από τον κόσμο και να τον βελτιώσουν για όλους μας».

H Πριάνκα Τσόπρα είναι μια από τις λίγες ηθοποιούς που εισχώρησαν στη δύσκολη βιομηχανία του Χόλιγουντ. Παίζει στην τηλεοπτική σειρά «Quantico», και στη νέα σειρά Baywatch. Δέχτηκε πολλά αρνητικά μηνύματα στα social media αναφορικά με αυτό το εξώφυλλο, ενώ η ίδια έχει μιλήσει για το προσφυγικό. Δείτε το βίντεο: