Τζολί-Πιτ: Αποκαλύψεις από πρώην σωματοφύλακα - Ζούσαν εφιάλτη! [photos]

18.10.2016
Πέρασε 27 χρόνια στο στρατό, πολέμησε στο Ιράκ και αιχμαλώτισε έναν ελευθερο σκοπευτή του IRA χρησιμοποιώντας τον εαυτό του ως δόλωμα. Όμως, τα βρήκε σκούρα όταν δούλεψε ως σωματοφύλακας του ζευγαριού Πιτ-Τζολί!

Ο 51χρονος Μαρκ Μπίλινγκαμ, γνωστός με το ψευδώνυμο «Billy», ήταν ο προσωπικός φύλακας άγγελος του ζευγαριού για 18 μήνες και τόσο κοντά στα παιδιά τους που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετός τους πατέρας - σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun.

Υπήρξε σωματοφύλακας του Ράσελ Κρόου, του Σον Πεν, της Κέιτ Μος και του Τομ Κρουζ.

Από τα λεγόμενά του, ο σωματοφύλακας θεωρεί την Τζολί πολύ σκληρή για να ... πεθάνει, ενώ τον Μπραντ πιο μαλακό και εύκολο χαρακτήρα: «Ήμουν ο επικεφαλής ασφαλείας του ζευγαριού. Ο στρατός με εκπαίδευσε πολύ καλά για όσα έκανα για εκείνους».

Ο Μαρκ θυμάται: «Η Άντζι και ο Μπραντ ήταν πολύ ανήσυχοι για τα παιδιά τους και ποιος τα πλησιάζει. Είχαμε πολύ καλή χημεία και ήρθαμε πολύ κοντά. Ζούσα μαζί τους. Μπορούσα να πάω τα παιδιά όπου ήθελα και δεν άφηναν κανέναν άλλο μόνο μαζί τους.» Το ζευγάρι φοβόταν τρομερά πιθανές απαγωγές των παιδιών και ζούσε με τον τρόμο.

Μάλιστα, ο σωματοφύλακας μίλησε για ένα ανατριχιαστικό περιστατικό που του θύμισε τη δολοφονία του Τζον Λένον τον Δεκέμβριο του 1980.

«Η Άντζι είχε γυρίσματα ανάμεσα στο πλήθος και όλοι χαμογελούσαν εκτός από έναν άνδρα που την κοιτούσε θυμωμένος.

«Λίγες μέρες αργότερα, ενώ επιστρέφαμε από τα γυρίσματα, ο ίδιος τύπος μας πλησίασε τρέχοντας ζητώντας να του υπογράψει τις φωτογραφίες που κρατούσε στα χέρια του.

Η Τζολί ήταν πρόθυμη να το κάνει, αλλά δεν την άφησα να βγει. Και για να μην αφήσω τον θαυμαστή της παραπονεμένο, πήρα τις φωτογραφίες και τις έδωσα στην Αντζελίνα για να τις υπογράψει. Οταν όμως είδαμε τις φωτογραφίες, πάθαμε σοκ καθώς επρόκειτο για προσωπικά στιγμιότυπα της διάσημης ηθοποιού.

«Οταν τον πλησίασα για να ζητήσω εξηγήσεις, εκείνος άρχισε να τρέχει. Λίγες μέρες αργότερα επανεμφανίστηκε κοντά στο ξενοδοχείο – και τότε συνελήφθη. Αργότερα μάθαμε ότι ο ανδρας ήταν ένας παρανοικός που ακολουθούσε την Τζολί σε κάθε της ταξίδι, σε κάθε πολιτεία».

Τέλος, ο φρουρός εξήγησε ότι ο Πιτ χρειαζόταν μεγαλύτερη προστασία από την σύζυγό του.
Και αυτό γιατί «οι άνθρωποι αγαπούν την Αντζελίνα και μισούν τον Πιτ» εξήγησε.

Ο Μπίλινγκαμ, ο οποίος έχει επίσης έξι παιδιά, είπε τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά γιατί τα ωράρια ήταν εξαντλητικά και είχε χάσει κάθε επαφή με την οικογένειά του.