Μαρία Μενούνος: Το συγκινητικό ποστάρισμα για την καρκινοπαθή μητέρα της [Photos]

31.10.2016
Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια Μενούνος είναι γνωστά στο ευρύ κοινό αφού η Ελληνοαμερικανίδα παρουσίαστρια επιλέγει να τα αντιμετωπίζει με αισιοδοξία και χωρίς να κρύβεται.

Η μητέρα της Λίστα Μενούνος πρόσφατα χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο μετά από διάγνωση όγκου και ακολουθεί σειρά χημειοθεραπειών δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη αλλά η οικογένεια την αντιμετωπίζει με αισιοδοξία και χαμόγελο, εξού και οι φωτογραφίες στα Social Media.

Χθες η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με την μητέρα της και την ίδια να επικοινωνούν μέσω βιντεοκλήσης σε ένα πρωινό "FaceTime με τη μαμά της" που όπως ομολογεί της έχει λήψει.

“Πρωινό FaceTime με την μαμά μου… Μου λείπει το πρόσωπο της. Γρήγορη ενημέρωση- μέχρι τώρα, όλα καλά. Σχεδόν έχει τελειώσει τον πρώτο γύρο της θεραπείας. Έχασε λίγα μαλλιά, την όρεξη της και νιώθει κουρασμένη. Κατά τ’ άλλα όλα καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας”.

Πριν 2 μήνες η Μαρία Μενούνος είχε ποστάρει και φωτογραφία της μητέρας της από το κρεβάτι του πόνου, λίγες μόνο ημέρες μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.