Η Νένα Μεντή για τον σύντροφό της: «Μένουμε ξεχωριστά τα τελευταία 20 χρόνια»

15.11.2016
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Νένα Μεντή, κάτι που δεν κάνει συχνά - ειδικά όταν κάποιες ερωτήσεις αφορούν στα προσωπικά της. Η βετεράνος ηθοποιός αποκάλυψε την ηλικία της και το γεγονός ότι με τον σύντροφό της, Σταύρο Μεργήγκη, μένουνε ξεχωριστά τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Με τον σύντροφό σας Σταύρο Μεργήγκη έχετε μια κόρη μαζί αλλά μένετε σε διαφορετικά σπίτια;
Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Είμαστε 40 χρόνια μαζί και τα τελευταία 20 χρόνια μένουνε ξεχωριστά.

Περάσατε κάποια κρίση στη σχέση σας και πήρατε αυτή την απόφαση;
Καμία κρίση, ήταν η ανάγκη να είμαστε καλά μεταξύ μας και να αγαπιόμαστε. Η καθημερινότητα και η συμβίωση είναι πολύ κακό πράγμα και προσπαθώ όσο περνάει από το χέρι μου να το αποφεύγω.

Έχετε μαζί μια κόρη.
Ναι αλλά δεν θέλω να μιλάω για το παιδί, γιατί δεν θέλει να μιλάει εκείνη. Είναι στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο Είναι δασκάλα χορού.

Πόσα χρόνια είστε στον χώρο του θεάτρου;
«Πενήντα. Πότε ξεκίνησα, πότε μεγάλωσα, πότε πάω προς το φινάλε, ούτε που το κατάλαβα. Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνεις βιώνοντας την καθημερινότητα, τις απώλειες σου, τα χαστούκια που τρως, όλα αυτά»

Δείτε τον σύντροφο της Νένας Μεντή και διαβάστε ποια είναι η πραγματική ηλικία της ηθοποιού:



Τη λέτε την ηλικία σας;
«Βεβαίως, είμαι 71. Στην καρδιά, όμως, δεν έχω ηλικία, ντρέπομαι που το λέω, γιατί είναι γελοίο, αλλά νιώθω κορίτσι».

Νιώθει ακόμα τη νεανική ζωντάνια
«Ακόμη χειρότερα, μπορώ να πω. Η ενέργεια που έχω μεγαλώνοντας είναι κάτι το σχεδόν αφύσικο. Ίσως να προσπαθώ να ξορκίζω το κακό, εννοώ το μεγάλο φινάλε. Είμαι γερή, το σώμα μου με βοηθά, το μυαλό μου επίσης, δεν είμαστε και 100 χρόνων και, όσο παίζω, όσο είμαι στον χώρο της δουλειάς, γίνομαι πιο ενεργή και πιο απαιτητική και από τον εαυτό μου. Κάνω παρέα με τη νεολαία. Δόξα τω θεώ. Είναι πολύ ωραίο να σε προτιμούν νέοι, αλλά με θέλουν, φαίνεται, επειδή έχω έντονη νεανική διάθεση και ζωντάνια», λέει στην εφημερίδα Αγορά.