Ο Ράιαν Ρέινολντς αποκαλύπτει τη στιγμή που ένιωσε ότι η Μπλέικ Λάιβλι ήταν "Η Μία και Μοναδική"

16.11.2016
Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι με τις δυο κορούλες τους να συμπληρώνουν την ευτυχία τους, οι δυο ηθοποιοί αποτελούν "το τέλειο ζευγάρι". Πότε όμως εκείνος ένιωσε, αυτό που λέμε, "Ώρα Μηδέν";

Δε "μασά" τα λόγια του ο Ράιαν Ρέινολντς ούτε όταν πρόκειται για... ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Σε πρόσφατη συνέντεξη που παραχώρησε, ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε την ακριβή στιγμή που ένιωσε ότι η Μπλέικ Λάιβλι ήταν η γυναίκα της ζωής του.

Οι δυο ηθοποιοί γνωριζόταν χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι και είχαν αναπτύξει μια πολύ φιλική σχέση που τους είχε ήδη φέρει πολύ κοντά. Όταν μάλιστα κάποια στιγμή βρέθηκαν και οι δυο εργένηδες, αστειευόταν προσπαθώντας ο ένας να γίνει προξενητής του άλλου.

Η ζωή όμως τα ήθελε αλλιώς.

Βρέθηκαν κάποια στιγμή σε ένα μαγαζί στην Τραϊμπέκα και της ζήτησε να χορέψουν: "Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που στα μέσα του χορού ένιωσα 'Ουάου... νομίζω ότι το ξεπάρασα το όριο'", παραδέχεται ο Ρέινολντς συνεχίζοντας την αφήγηση που οδήγησε στην αποκάλυψη ότι έκαναν σεξ "στο πρώτο ραντεβού".

"Και μετά την πήγα στο σπίτι.. και μετά ξέρετε... δεν θέλω να σας πω ακριβώς τι συνέβη μετά", αστειεύτηκε ο Ρέινολντς ενώ στη συνέχει αποκάλυψε την ακριβή στιγμή που ήταν σίγουρος για τα συναισθήματά του.

'Ηταν μετά το σεξ", απαντά ο Ράιαν με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια...

Στη φωτογραφία κάτω το ερωτευμένο ζευγάρι στο αγαπημένο τους στέκι, όπου πρωτογνωρίστηκαν, και όπου φέτος γιόρτασαν τα γενέθλια εκείνου.