Τζένιφερ Γκάρνερ - Μπεν Αφλεκ ακυρώνουν το διαζύγιο - Περιμένουν παιδί

18.11.2016
Το ζευγάρι έκανε και κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης, καθώς εκείνη τον βοήθησε και τον στήριξε σε δύσκολες φάσεις της ζωής του. Τώρα ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ο λόγος για την Τζένιφερ Γκάρνερ και τον Μπεν Αφλεκ που πέρασαν μεγάλη κρίση στο γάμο τους εξαιτίας της παράνομης σχέσης του Μπεν με την όμορφη νταντά των παιδιών τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Radaronline η Τζένιφερ είναι έγκυος.

«Η Τζεν δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Το μόνο που ήθελε πάντα είναι να σταματήσει να παρτάρει και να πίνει ο Μπεν και να αφιερωθούν ξανά στην οικογένειά τους», αναφέρει πηγή.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2015 είχε «πέσει» σαν βόμβα στο Χόλιγουντ. Το ζευγάρι με τρία παιδιά και μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς ο Μπεν Αφλεκ είχε σχέση με την νταντά των παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμη: Ο έρωτας είναι τυφλός; 15 ζευγάρια που σε κάνουν ν'απορείς! [photos]

Η νεαρή ηθοποιός μπορεί να σοκαρίστηκε με την παράλληλη σχέση του Μπεν - λέγεται ότι τον έπιασε στο ντουζ με τη νταντά - αλλά ποτέ δεν ήθελε το διαζύγιο.

«Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον τους μετά την αποκάλυψη του δεσμού του ηθοποιού, ο οποίος ακολουθούσε μια ξέφρενη ζωή με εθισμό στον αλκοόλ και στα τυχερά παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη: 15 ζευγάρια που στο μυαλό μας δεν χώρισαν ποτέ! [photos]

«Η Τζεν θέλει να είναι πραγματική οικογένεια ξανά και μπορούν αν ο Μπεν σταματήσει να λειτουργεί σαν 20χρονος σε σώμα 40χρονου. Ενα νέο μωρό θα είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα της συμφιλίωσης», δήλωσε πηγή.