Άκυρο το διαζύγιο των Άφλεκ - Γκάρνερ για χάρη του τέταρτου παιδιού τους;

18.11.2016
Kαι ενώ έπεσε σαν κεραυνός η είδηση του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ που σίγουρα υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι του Χόλιγουντ και πάνω που είχαμε αρχίσει να το ...χωνεύουμε, σύμφωνα με το Radaronline οι δύο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ξεκινήσει και να υποδεχθούν το τέταρτο παιδί τους μαζί.

Όπως λοιπόν διαβάζουμε σύμφωνα πάντα με το Radaronline.com οι η Τζένιφερ Γκάρνερ ακύρωσε ην αίτηση διαζυγίου που είχε καταθέσει αφού σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα εκείνος σταματάει τα πάρτι και όλο αυτό το lifestyle για να τα ξαναβρεί με την γυναίκα του.

"Η Τζεν δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη" φαίνεται να αποκαλύπτει πηγή στο Radaronline αφού εκείνος αποφάισε να κόψει το ποτό και το πάρτι και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Οι γονείς της Βάιολετ, 10 ετών, της Σεραφίνα 7 ετών και του Σάμιουελ 4 ετών ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις 30 Ιουνίου του 2015 μετά από 10 χρόνια γάμου εξαιτίας του προβλήματος του Άφλεκ με το ποτό και τον τζόγο αλλά και την φημολογούμενη εξωσυζυγική σχέση με την νταντά των παιδιών τους.

Μάλιστα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους ο Άφλεκ συνέχισε το ίδιο lifestyle αλλά τώρα υπόσχεται πως θα αλλάξει μυαλά. Μακάρι να είναι όντως έτσι και με το καλό να έρθει το μωράκι τους!