Μάθε ποιοι θα είναι οι διάσημοι νονοί της κόρης της Καλομοίρας

18.11.2016
Η Καλομοίρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα αφού θα αναλάβει να μας δείχνει όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια του Rising Star και λίγο πριν τον ερχομό της, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη βάπτιση της κόρης της, η οποία θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ποιο θα είναι το όνομα που θα πάρει; Δύο ονόματα θα πάρει το κοριτσάκι, Αναστασία- Καλομοίρα.

«Όπως συνηθίζεται και από την ελληνική παράδοση, πρώτα ρώτησα την πεθερά μου αν θα ήθελε να δώσουμε στο μωρό το όνομά της. Εκείνη μας πρότεινε να τιμήσουμε τη μαμά της αντί για την ίδια και να δώσουμε στο μωρό το όνομα Αναστασία. Σαν δεύτερο όνομα σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε επίσης να τιμήσουμε τη μαμά της δικής μου μητέρας, τη γιαγιά Καλομοίρα, της οποία είχα πάρει εγώ το όνομα. Αγαπώ πολύ τη σημασία και των δύο αυτών ονομάτων».

Και επειδή θα ανατωτιέσαι ποιοι θα είναι οι νονοί και εάν είναι επώνυμοι, η απάντηση είναι θετική και πρόκειται για τους Δημήτρη Γιαννέτο και Μαριέττα Χρουσαλά:

«Είναι πολύ αγαπημένοι μου φίλοι. Μέσα στα χρόνια ήρθαμε πολύ κοντά και τους εκτιμώ απεριόριστα. Ήθελα να τους τιμήσω, προτείνοντάς τους να είναι νονοί της κόρης μας».

Συμπλήρωσε δε πως:

«Με την Μαριέττα πάντα επιδιώκουμε να βρισκόμαστε οικογενειακά όταν εκείνοι είναι στις ΗΠΑ ή όταν ερχόμαστε εμείς στην Ελλάδα. Το απολαμβάνουν πολύ και τα παιδιά μας, καθώς είναι πολύ κοντά σε ηλικία και διασκεδάζουν μαζί».