Σπυροπούλου: Νέες εικόνες & λεπτομέρειες του καβγά με τον Κοτσοβό! [photos]

27.11.2016
Μία μετά την άλλη βγαίνουν στο φως αποκαλύψεις για τον καβγά μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του πρώην συντρόφου της Γιώργου Κοτσοβού, αλλά και για το τι επακολούθησε μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife που δημοσιεύει νέες φωτογραφίες από την επίμαχη νύχτα, η Σπυροπούλου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει να έχει μετανιώσει.


Οι θαμώνες του Fantasia, την Κυριακή που μας πέρασε, έκπληκτοι είδαν γνωστή παρουσιάστρια να κινείται εναντίον του πρώην αγαπημένου της και να του σκίζει την μπλούζα, όταν τον είδε να εναγκαλίζεται με την 24χρονη φοιτήτρια Αγγελική Λεντάκη.

Μετά το επεισόδιο, ο Γιώργος Κοτσοβός έφυγε από το κέντρο, ενώ η Σπυροπούλου επέστρεψε στην παρέα της για λίγο. Στη συνέχεια, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα κι έτσι αμέσως μετά, σύμφωνα πάντα με την Reallife, πήρε το αυτοκίνητό της κι άρχισε να τον αναζητεί στα στέκια που συχνάζει. Ωστόσο, εκείνη κινήθηκε στα νότια, ενώ εκείνος βρέθηκε σε club στο Γκαζι και μάλιστα με τη νέα συνοδό του!

Την επόμενη ημέρα, η παρουσιάστρια δεν πήγε στο κανάλι. Δέχτηκε, όμως, τηλεφωνήματα από στελέχη του καναλιού που την επέπληξαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Στην Αθήνα βρέθηκε αμέσως η μητέρα της Πόπη με την αδερφή της Κατερίνα, που ταξίδεψαν από τη Ρόδο για να της σταθούν. Η ίδια δείχνει να έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά της, ενώ ο Γιώργος Κοτσοβός που εξακολουθεί να βγαίνει με την Αγγελική, είναι πολύ ενοχλημένος από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.