Όθωνας Μεταξάς: Η απρόσμενη στροφή στην καριέρα του

12.12.2016
Ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Όθωνας Μεταξάς, φαίνεται ότι ψάχνει άλλους δρόμους για να εκφραστεί. Και τους βρίσκει -ή τον βρίσκουν αυτοί.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Όθωνας Μεταξάς στο People και τη Βένια Καραγιάννη, αποκάλυψε πώς "περνά" από το Εθνικό Θέατρο και την υποκριτική στο... τραγούδι!

Την Τρίτη ‒και για τέσσερις Τρίτες‒ ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Passport κι αυτό είναι το νέο του στοίχημα.

«Δεν ξέρω πώς προέκυψε το τραγούδι. Μάλλον ήταν μια βαθύτερη ανάγκη, ίσως κάτι καταπιεσμένο. Ύστερα από μια επαφή που είχα με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Χρήστο Νικολόπουλο, όπου τραγούδησα δυο χρονιές μαζί τους και μετά έκανα κάποια δικά μου live, μου άρεσε και είπα ή θα το κάνω σαν πάρεργο ή θα το εξελίξω. Αλλά επειδή είμαι τελειομανής και ψώνιο με ό,τι ασχολούμαι, έκανα το δεύτερο. Τραγούδησα στο Σταυρό του Νότου και είδα ότι είχα ανταπόκριση. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, όχι τόσο δηλαδή για να μπορώ να το συνεχίσω. Όμως τώρα έχει ένα μεγάλο όγκο δουλειάς και προετοιμασίας και εγώ δεν έχω κάποιον μηχανισμό να με βοηθάει. Όλα περνούν από εμένα και είναι πολύ δύσκολο, γιατί άλλο να τραγουδήσεις σε ένα μικρό μαγαζί και άλλο σε μια σκηνή που έχει διαφορετικές απαιτήσεις».

Καλή αρχή