Χάρης Ρώμας: Ο κόσμος έσπασε την πόρτα και εκείνος λιποθύμησε

13.12.2016
Για την απίθανη περιπέτεια που έζησε πρόσφατα μίλησε στην εφημερίδα Freddo ο δημοφιλής ηθοποιός περιγράφοντας στιγμή προς στιγμή το λιποθυμικό του επεισόδιο.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στον Νέο Πύργο της βόρειας Εύβοιας, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ο μαγικός κόσμος τους Σκρουτζ» όπου πρωταγωνιστεί.

Ο Χάρης Ρώμας ετοιμαζόταν για διπλή παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, όπου η διοργάνωση δεν ήταν σωστή με συνέπεια η κοσμοσυρροή να επιφέρει ιδιαίτερα προβλήματα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός μιλώντας στην Freddo, ο κόσμος έφτασε να σπάσει ακόμη και πόρτα! «Έβαλα σε δεύτερη μοίρα την υγεία μου και ένιωσα υπεύθυνος μήπως συμβεί κανένα ατύχημα με τους θεατές. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο, αλλά αυτό που μου έμεινε είναι η εικόνα του κόσμου να παίζει κυριολεκτικά ξύλο για ένα εισιτήριο στην είσοδο… Ένιωσα υπεύθυνος για αυτή την ταλαιπωρία όταν είδα να σπάει η ξύλινη πόρτα και οι άνθρωποι να ασφυκτιούν», εξομολογήθηκε τονίζοντας: «Ήταν ακόμη φοβερό αυτό που συνέβη μετά το τέλος της απογευματινής παράστασης όταν είπαμε στους θεατές, να περάσουν όσοι θέλουν, για ένα αυτόγραφο. Ξαφνικά και οι 600 άνθρωποι έσπευσαν να έρθουν μαζικά στο καμαρίνι. Δεν το έχω ξαναζήσει… να νιώθω πως κινδυνεύω. Αισθάνθηκα πως δεν υπάρχει οξυγόνο και έσπευσε ένας γιατρός που τυχαία βρισκόταν μέσα στους θεατές», συμπλήρωσε.