Σμαράγδα Καρύδη: Τι την εκνευρίζει & σε ποιους κάνει block στο Instagram

13.12.2016
Το προφίλ της στο Instagram είναι πραγματικά απολαυστικό αφού δεν είναι λίγες οι χιουμοριστικές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει κατά καιρούς και με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού.

Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία σε συνέντευξή της στο People εξηγεί -με αφορμή το θεατρικό έργο που πρωταγωνιστεί φέτος στο Μικρό Παλλάς κι έχει έντονο άρωμα από smartphones και social media- γιατί προτιμά το Instagram από το Facebook, αλλά και τι δεν της αρέσει και μπορεί να την κάνει να ρίξει block σε χρήστες.

«Κάνω διάφορες σαχλαμάρες στο Instagram και με διασκεδάζει. Μου αρέσει που δεν έχει αυτό το ξεκατίνιασμα του Facebook. Eίναι πιο αστείο και πιο ανώδυνο, δεν έχει αυτός το ‘είπες-είπα’ του Facebook».

Ξεκαθαρίζει πως απαντά μόνο σε όσους ξέρει κι ακολουθεί κι όχι σε αγνώστους, ενώ απαντά και πως αντιδρά εάν της γράψουν ένα κακό σχόλιο:

«Ότι με ενοχλεί, το σβήνω. Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω σε χοντράδα, ούτε είμαι στα social media για να ανταλλάσσω κακίες. Δεν θέλω η χοντράδα να υπάρχει εκεί για να κάνω την άνετη. Όποιος πει κακία έχει φάει block. Βάζω μια φωτογραφία για να γελάσουμε. Αν δεν σου αρέσει μην κάνεις like και μην με ακολουθείς».

Τέλος, παραδέχεται πως δεν έχει εξάρτηση από τα social media, αλλά από τη Google, αφού εκεί καταφεύγει για να λύσει οποιαδήποτε απορία μπορεί να της προκύψει μέσα στη μέρα.

Όταν δε έμεινε 24 ώρες χωρίς κινητό επειδή είχε πέσει στο νερό, ομολογεί πως «δεν μπορούσα να κάνω τίποτα!»