Αδίστακτη η Τζολί: Δεν αφήνει τον Μπραντ Πιτ να πλησιάσει τα παιδιά του!

13.12.2016
«Προετοιμαστείτε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα, αυτό το διαζύγιο είναι έτοιμο να πάρει μία πολύ πιο άσχημη τροπή». Αυτό φαίνεται να δηλώνουν από κοινού η Αντζελίνα Τζολί και η δικηγόρος της, Λόρα Γουέμπστερ, αναφορικά με τον χωρισμό της ηθοποιού, από τον Μπραντ Πιτ.

Η Τζολί δεν τον θέλει με τίποτα κοντά στα παιδιά της, ενώ ο ηθοποιός θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει την επιμέλεια της οικογένειάς του. Τα media αναφέρουν ότι το πράγμα θα χειροτερεύει μέρα με τη μέρα.

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, ύστερα από 10 χρόνια σχέση, 2 χρόνια γάμου και 6 παιδιά (3 βιολογικά και 3 υιοθετημένα). Η 41χρονη σταρ έχει κερδίσει την αποκλειστική επιμέλεια, όμως προσωρινά.

O 52χρονος Πιτ δεν παραδίδει τα όπλα, αλλά να επιμένει να τη διεκδικεί, όμως δημοσίευμα του HollywoodLife.com τους θέλει να φτάνουν σύντομα στα άκρα. «Αδίστακτη» αποκαλεί την Τζολί το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο σκοπός της είναι να «αποκλείσει τελείως τον Πιτ από τη ζωή των παιδιών του».

«Για κάποιον λόγο η Αντζελίνα σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αποκλείσει τον Μπραντ από τη ζωή των παιδιών, αλλά τώρα έμαθε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί», συνεχίζει η πηγή. «Αυτός είναι ο μπαμπάς τους, για όνομα του Θεού, είναι δικαίωμά του να τα βλέπει». Οι όροι για να μπορεί ο 52χρονος ηθοποιός να βλέπει τα παιδιά του είναι να έχει μία συνάντηση με κάθε παιδί, αλλά η ηθοποιός και η δικηγόρος της, Λόρα Γουέσερ, δεν το δέχτηκαν.

Στο μεταξύ, φήμες λένε ότι η Τζολί απαιτεί στο πλαίσιο της διακστικής τους αντιδικίας για την επιμέλεια των παιδιών, ο Μπραντ Πιτ να εξετάζεται για ναρκωτικά και αλκοόλ τέσσερις φορές το μήνα.