Στο νοσοκομείο η Ελένη Μενεγάκη- Γιατί κάνει εξετάσεις

14.12.2016
Προβληματισμένη κι ανήσυχη φέρεται να είναι αυτή την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao και ο λόγος δεν είναι τα νούμερα της εκπομπής της, αλλά ένα ιατρικό θέμα για το οποίο έχεε προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις κι είναι στην αναμονή.

Η αιτία είναι τα ενθέματα σιλικόνης, τα οποία δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν, όπως διαβάζουμε στο χειρουργείο.

«Ήταν ένας από του τακτικούς ελέγχους στους οποίους υποβάλλεται η Ελένη Μενεγάκη που επιβάλλεται όταν μια γυναίκα έχει υποβληθεί σε επέμβαση αυξομείωσης του μεγέθους του στήθους της, αλλά σε αυτή οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ανησυχητικά πράγματα, τα οποία δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν στο χειρουργικό κρεβάτι.

Το ιατρικό team εξήγησε στην παρουσιάστρια ότι πιθανότατα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ενθεμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο στήθος της, κάτι που γίνεται ούτως ή άλλως όταν παρέλθει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά και επειδή τα συγκεκριμένα που έχουν χρησιμοποιηθεί στην ίδια, πλέον θεωρούνται ξεπερασμένα κι όχι ενδεδειγμένα.

Της συνέστησε δε να προβεί άμεσα στην αντικατάσταση, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται αυτή να συμβεί μέσα στις γιορτές. Η ίδια εξέφρασε, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, την επιθυμία να αναβάλει τη διαδικασία για το επόμενο χρονικό διάστημα, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αφού σε τέτοιου είδους περιπτώσεις μπορεί να παρουσιάσουν επιπλοκές και μάλιστα, αρκετά σοβαρές για την υγεία αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, πράγμα που της το επεσήμαναν οι γιατροί.

Ωστόσο, ακόμα έχουν γίνει μόνο οι προκαταρκτικές εξετάσεις κι αφού γίνουν κάποιες ακόμα θα καθοριστεί η σοβαρότητα της κατάστασης και κατά πόσο μπορεί να το αναβάλει όπως επιθυμεί η ίδια. Το θέμα φυσικά, το συζήτησε με τον Ματέο, ο οποίος της είπε να κάνει αυτό που θα της υποδείξουν οι γιατροί.

Έτσι καταλήγει το περιοδικό η παρουσιάστρια είναι προς το παρόν προβληματισμένη αφού δεν ξέρει εάν θα κάνει γιορτές στο νοσοκομείο ή σπίτι της με την οικογένειά της.»