Μαντόνα η αλήθεια για τη μυστική της σχέση

31.01.2017
Μας έχει συνηθίσει σε δεσμούς με πολύ μικρότερους της άντρες η διάσημη τραγουδίστρια, γι' αυτό και δεν εκπλαγήκαμε ιδιαίτερα όταν μάθαμε για τη σχέση της με διάσημο ράπερ...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 58χρονη Μαντόνα ανταλλάσσει καυτά φιλιά επί σκηνής ακόμα και με γυναίκα -θυμάστε το στιγμιότυπο πριν από αρκετά χρόνια με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς; Γι' αυτό και όταν αντάλλαξε ένα φλογερό φιλί με τον 30χρονο γνωστό ράπερ Ντρέικ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της Κοατσέλα το 2015 δεν πέσαμε και από τα σύννεφα! Αναμενόμενο από τη σταρ.

Τώρα όμως υπάρχουν έντονες φήμες ότι το διάστημα αυτό οι δυο τραγουδιστές είχαν σχέση την οποία ήθελαν και τελικά κατάφεραν να την κρατήσουν μυστική. Και επειδή καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, ας δούμε τι υποστηρίζουν.

Πηγές λοιπόν από το άμεσο φιλικό περιβάλλον των σταρ αποκαλύπτουν ότι το σύντομο ειδύλλιο τους ξεκίνησε πριν φιληθούν πάνω στη σκηνή. «Όλοι στον κύκλο της Μαντόνα γνώριζαν για τη σχέση της με τον Ντρέικ το 2015. Ήταν και οι δυο τους ελεύθεροι και πέρναγαν καλά ωστόσο επιθυμούσαν να το κρατήσουν μυστικό επειδή γνώριζαν ότι δεν θα κρατούσε πολύ».

Δεν πειράζει Μαντόνα που χωρίσατε! Τώρα το χαίρεται η Τζένιφερ Λόπεζ το παλικάρι!