Σάκης Τανιμανίδης: Το Survivor, η πρόταση γάμου και το μονόπετρο [vds]

06.02.2017
5 μήνες θα λείψει για τα γυρίσματα του Survivor, το οποίο θα παρουσιάσει ο δημοφιλής παρουσιαστής και η αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα του έκανε ένα πάρτι έκπληξη για να τον αποχαιρετήσει. Φαίνεται όμως ότι λίγο νωρίτερα, της είχε κάνει και εκείνος τη δική του.

Πανευτυχής ο Σάκης Τανιμανίδης απόλαυσε στο έπακρον το πάρτι έκπληξη που του ετοίμασε η αγαπημένη του με αφορμή την αποχώρησή του προς Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του extreme reality game που θα παρουσιάσει.

Ανάμεσα στους χορούς και τα πανηγύρια του πάρτι, το πρόγραμμα είχε και καραόκε, κατά τη διάρκεια του οποίου φάνηκε στο δάχτυλο της Χριστίνας ένα... "κοτρόνι" που δεν αφήνει καμμία αμφιβολία. Η πρόταση έγινε και εκείνη είπε το "Ναι". ... Η ώρα η καλή, λοιπόν..

Ιδού και τα πειστήρια

Σημερα καταλαβα ακομα μια φορα οτι την ευτυχια στη ζωη μας τη φερνουν οι ανθρωποι γυρω μας! Με αυτο το παρτυ εκπληξη (εκπληξουλες Χριστινακι μου? 😎) λοιπον θελησαν να με αποχαιρετησουν οι φιλοι μου για τους 5 μηνες που θα λειπω για το Survivor στον Αγ Δομινικο!! Δεν εχω λογια να σας εκφρασω το ποσο θα μου λειψετε...γι αυτο θα σας πω ενα ΣΧΕΤΙΚΟ τραγουδι!! Μεγαλο ευχαριστω και στο καταπληκτικο ξενοδοχειο @radissonblupark για την φιλοξενια. #IWillSurvive #SurpriseParty #ImSoHAPPY #SeeUIn5Months #fwnaraNOT

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις Φεβ 4, 2017, 1:56μμ PST