Κιμ Καρντάσιαν: Για ποιο λόγο νιώθει πολύ περήφανη [photos]

16.02.2017
Δεν ξεχνά να μας ενημερώσει η διάσημη τηλεπερσόνα για οτιδήποτε σημαντικό ή ασήμαντο συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. Και αυτή τη φορά είναι κάτι που αφορά τον αγαπημένο της σύζυγο.

Εκτός από τραγουδιστής της ραπ ο Κάνιε Γουέστ είναι και σχεδιαστής ρούχων. Πριν από μερικές μέρες παρουσίασε τη νέα του συλλογή Yeezy season 5 και φυσικά δεν μπορούσε να λείψει από το πλάι του η σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν.

Η οποία εμφανίστηκε φορώντας ρούχα από τη νέα του συλλογή και κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα από τη σιδηρά κυρία της μόδας τη διευθύντρια της αμερικανικής Vogue Άννα Γουίντουρ. Δείτε τις εδώ:

#kimkardashian #annawintour at #yeezy show during #NYFW | Video by @MAXIMSAP x FASHIONTOMAX.COM

A post shared by FASHION TO MAX official (@fashiontomax) on

Στη φωτογραφία η Κιμ με ρούχα της συλλογής.

Η συλλογή δεν θεωρήθηκε και ιδιαίτερα εμπνευσμένη, ωστόσο η 36χρονη σταρ έσπευσε στο Twitter να συγχαρεί το σύζυγό της και να δηλώσει πόσο περήφανη είναι γι' αυτόν: «Είμαι τόσο περήφανη για το μωρό μου και για το καταπληκτικό σόου που παρουσίασε σήμερα! Ήταν τόσο καλό! Είμαι ΤΟΣΟ περήφανη γι' αυτόν!!!!».

Τα ρούχα ήταν απλά, σε σπορ γραμμή και κυριάρχησε το ντένιμ. Στο τέλος ο Κάνιε δεν βγήκε να υποκλιθεί όπως συνηθίζεται, αντίθετα σηκώθηκε η Κιμ από τη θέση της και πήγε προς την έξοδο, σηματοδοτώντας το τέλος της επίδειξης. Αν θέλεις μπορείς να δεις περισσότερα εδώ:

#Yeezy #season#5 🙏🏻 . . . . . . . . . . #yeezyseason5 #yeezyboost #yeezy5 #kanyewest #kanye #yeezys #yeezy4sale #yeezyclub #nyfw #newyorkfashionweek #yeezy350

A post shared by Sarah Owen (@sarahsarahowen) on