H Τζίτζι Χαντίντ ποζάρει για το πρώτο εξώφυλλο της αραβικής Vogue

02.03.2017
Ιστορική στιγμή για το γνωστό μοντέλο που φοράει μαντίλα και κοσμεί το πρώτο τεύχος του πιο διάσημου περιοδικού μόδας στον κόσμο, που μόλις κυκλοφόρησε στις Αραβικές χώρες.

Αναμφισβήτητα η Τζίτζι Χαντίντ αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στον κόσμο της μόδας. Η συνεργασία της με τον Tommy Hilfiger, το λανσάρισμα μιας κοινής τους σειράς και η μεγάλη εμπορική επιτυχία που ακολούθησε είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη της επιτυχία. Αλλά φυσικά δεν είναι μόνο αυτό...

Όπως αποκάλυψε και η ίδια στη σελίδα της στο Instagram το διάσημο περιοδικό μόδας Vogue κυκλοφορεί για πρώτη φορά στις αραβικές χώρες (Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Ομάν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και αυτή θα κοσμεί το πρώτο του εξώφυλλο. To 21 ετών μοντέλο είναι παλαιστινιακής καταγωγής από τη μεριά του πατέρα της και ολλανδο-αμερικανικής από τη μητέρα της.

Δείτε το εδώ.

«Πιστεύω ότι αυτό το όμορφο πράγμα του να συμμετέχεις στη διεθνή Vogue είναι ότι, σαν βιομηχανία μόδας, μπορούμε να γιορτάζουμε και να μοιραζόμαστε με τον κόσμο διαφορετικές κουλτούρες. Επειδή κατά το ήμισυ είμαι Παλαιστίνια στην καταγωγή, είναι πολύ σημαντικό για μένα να φιλοξενούμαι στο πρώτο εξώφυλλο της αραβικής Vogue και ελπίζω αυτό το περιοδικό να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο της βιομηχανίας της μόδας που επιθυμεί να συνεχίσει να αποδέχεται, να γιορτάζει και να αποδέχεται όλους τους ανθρώπους και τα έθιμά τους» γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία. Το περιοδικό θα κυκλοφορεί σε δύο γλώσσες στα αγγλικά και στα αραβικά. Δείτε και το αγγλικό εξώφυλλα εδώ.