Πάρις Τζάκσον: Γιατί την πλήγωσε ανεπανόρθωτα ο Ζακ Έφρον [vds]

21.03.2017
Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον και με πολύ χιούμορ μίλησε για την πρώτη της «ερωτική» απογοήτευση ενώ δεν δίστασε να σπάσει μερικά αβγά στο... κεφάλι της!

Η Πάρις Τζάκσον κάνει όλο και περισσότερα βήματα στο χώρο της show business ως ηθοποιός, και το τελευταίο διάστημα το πρόσωπό της κοσμεί τα εξώφυλλα του Rolling Stone και του Harper's Bazaar. Στα πλαίσια της προώθησης της δουλειάς της λοιπόν εμφανίστηκε τις προάλλες στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Φάλον, γνωστού για τις πλάκες στις οποίες υποβάλλει τους διάσημους σταρ που φιλοξενεί.

Όταν ρώτησε την 18χρονη για το ποια ήταν η πρώτη συναυλία που έχει πάει ποτέ αυτή απάντησε βέβαια ότι ήταν στην τουρνέ του πατέρα της, Μάικλ Τζάκσον το 2001, ενώ καθαρά δική της επιλογή ήταν το High School Musical Live. Βέβαια ο λόγος που η 10χρονη τότε Πάρις ήθελε να δει τη συναυλία αυτή δεν ήταν άλλος από τον Ζακ Έφρον, ο οποίος αποτελούσε τον παιδικό της έρωτα. Η απογοήτευσή της ήταν μεγάλη όταν τελικά αυτός δεν εμφανίστηκε: «Έκανε γυρίσματα εκείνο το διάστημα και είχαν αντικαταστάτη και αυτό ήταν το πιο καταθλιπτικό πράγμα. Ήμουν ένα πληγωμένο 10χρονο, ο αντικαταστάτης του δεν του έμοιαζε καν». Αν θέλετε δείτε την στο βίντεο από την εκπομπή όταν παίζει ρουλέτα αβγών με τον Τζίμι Φάλον προκειμένου να δουν ποιος θα σπάσει περισσότερα ωμά αβγά στο κεφάλι του...