Νικόλ Κιντμαν: Ο θάνατός του γκρέμισε τον κόσμο μου... [photos]

27.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός εξομολογείται την αγάπη της για την οικογένειά της, τις δύσκολες στιγμές της ζωής της και τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο του πατέρα της που τη συγκλόνισε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Business Chicks Lunch, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας η Νικόλ Κιντμαν αναφέρθηκε με πολύ αγάπη για το σύζυγό της Κιθ Έρμπαν, τις κόρες της που δυσκολεύτηκε να αποκτήσει, αλλά και το θάνατο του πατέρα της που τη στιγμάτισε.

Η 48χρονη σταρ εξομολογήθηκε ότι μπόρεσε να αντέξει τις δυσκολίες της ζωής της χάρη στην ψυχική ανθεκτικότητα που απέκτησε νωρίς στη ζωή της, ενώ χαρακτήρισε τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της από ανακοπή σε ένα εστιατόριο στη Σιγκαπούρη το 2014, ως το χειρότερο γεγονός που της έχει συμβεί. «Το χειρότερο που συνέβη είναι ότι όλα γύρω σου καταρρέουν και εσύ πρέπει να τα ξαναβάλεις ξανά στη θέση τους». Δες την σε παλιότερες φωτογραφίες με τον πατέρα και τη μητέρα της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά της, ιδιαίτερα στο ότι απέκτησε από θαύμα την κόρη της Σάντεϊ Ρόουζ στα 40, αφού οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. «Αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο υπερήφανη είναι η οικογένειά μου» είπε. Tην άλλη κόρη της, τη Φέιθ, την απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. «Οι κόρες μου είναι ένα μείγμα δυναμικότητας και ευαισθησίας που το λατρεύω. Ο Κιθ (ο άντρας της) μου λέει συχνά ότι είμαι πολύ ήπια σαν μητέρα. Αλλά έτσι είναι η φύση μου... Ποιος ξέρει τι θα χρειαστεί να πληρώσω στο μέλλον γι' αυτό». Αλλά και για τον άντρα της μίλησε με τα καλύτερα λόγια λέγοντας: «Είναι το είδος του συντρόφου που σε στηρίζει και λέει “Eίμαι εδώ για σένα, ότι και αν χρειαστείς, εγώ θα είμαι δίπλα σου”».

Δες την με τον άντρα της από τη βραδιά των Όσκαρ.