Σόφη Πασχάλη: Όσα είπε για τον Αγγελόπουλο & τις συνθήκες στο Survivor

28.03.2017
Για τα όσα βίωσε μέσα στο Survivor μίλησε η Σόφη Πασχάλη και περιέγραψε τις συνθήκες που επικρατούν στο νησί.

Όπως είπε η ίδια οι συνθληκες είναι εξαντλητικές ενώ στο νησί άντρες και γυναίκες γίνονται ένα φύλο όλοι.

«Είσαι πραγματικά σε ένα μέρος που δεν έχεις αλλαξιά. Φοράς ένα σορτσάκι, ένα μαγιό, ένα μπλουζάκι και ένα αθλητικό. Με αυτό το αθλητικό μπαίνεις και στη θάλασσα, είναι συνέχεια νωπό. Δεν έχουμε περίοδο. Μια γυναίκα όταν δεν έχει περίοδο, γίνεται ένας άντρας. Γίνονται όλοι ένα φύλο όταν είσαι εκεί».

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη διαμάχη που είχαν η ίδια δήλωσε πως ήταν απλά μια αντιμαχία που είχε μαζί του.

«Ό,τι αντιμαχίες είχαμε με όλους είχαμε και με τον Γιώργο, τίποτα παραπάνω. Αυτή η έκθεση που έχει ο Γιώργος είναι πάρα πολύ όμορφη και μακάρι το παιδί να κερδίσει κιόλας. Εγώ δεν είχα καμία σκοπιμότητα γιατί δεν πήγαινα για το έπαθλο. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω ταχθεί στην αυτογνωσία. Ο μοναδικός λόγος που πήγα εκεί είναι γιατί μια εσωτερική φωνή μου έλεγε ότι αν θέλεις να κάνεις πράξη αυτά τα οποία σου λέει η καρδιά σου. Άρα θα πρέπει να πάω να δοκιμαστώ σε κάτι δύσκολο. Θα το ξαναέκανα».

Και συνέχισε λέγοντας πως «με το ψάρι έδωσα ένα παράδειγμα. Ήθελα κάτι να πω από κάτι που είχε συμβεί. Από εκεί και πέρα δεν είπαμε ποτέ τι είχε συμβεί, απλά ήμασταν διάσπαρτοι και είναι μια απόφαση που την πήραμε όλοι μαζί γιατί είχαμε πει ότι θα τα ξαναβρούμε. Μόνο που δεν είχε τελειώσει για κάποιους».