Τζον Τραβόλτα & Ολίβια Νιούτον Τζον: Οι σταρ του Grease συναντιούνται ξανά [photos & vds]

28.03.2017
Το κινηματογραφικό ζευγάρι σχεδιάζει μια νέα τους συνάντηση ως Ντάνι και Σάντι για την επέτειο των 40 χρόνων της θρυλικής ταινίας την επόμενη χρονιά.

Ποιος δεν λάτρεψε το Grease την ταινία-ορόσημο των '70s που καθιέρωσε τον Τζον Τραβόλτα και την γλυκιά Ολίβια Νιούτον Τζον ως ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές. Φυσικά η ταινία οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στην παρουσία των δυο τους που με τα νιάτα, το ταλέντο και το μπρίο τους την έκαναν να ξεχωρίσει από οποιοδήποτε άλλο μιούζικαλ. Καθότι λοιπόν την επόμενη χρονιά κλείνουν 40 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας (κυκλοφόρησε το 1978) ετοιμάζεται κάποια επετειακή εκδήλωση όπως αποκάλυψε η ίδια η Ολίβια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η 68χρονη σταρ επιβεβαίωσε ότι μαζί με τον Τραβόλτα βρίσκονται σε συζητήσεις για μια επανένωση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τι είδους θα είναι αυτή. Σε συνέντευξή της με αφορμή την βράβευσή της ως Icon Award στα Fame Awards στο Λας Βέγκας είπε: «Η επέτειος των σαράντα χρόνων του Grease, μου φαίνεται απίστευτη. Ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη. Συζητάμε διάφορα σχέδια Ωστόσο δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε ακόμα». Ο παραγωγός των Fame Awards, Αλ Μπόουμαν πρόσθεσε: «Η Ολίβια είναι πραγματικά μια από της μεγαλύτερες show women του κόσμου, έχοντας επιτύχει και στον κινηματογράφο και στη μουσική. Έκανε εκατομμύρια άντρες να την ερωτευτούν ως Σάντι, οπότε η επιστροφή της ως Σάντι μαζί με τον Τζον Τραβόλτα θα είναι πολύ σημαντική για όλο τον κόσμο. Θα είναι ένα μεγάλο γεγονός και θα θέλαμε να τους δούμε να ερμηνεύουν στα Fame Awards». Θυμηθείτε τους σε σκηνές από την ταινία στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο.

Best musical EVERRRRR #grease

A post shared by Just.a.fan (@just_a_fan924) on

%PHOTO3%