Ράιαν Ρέινολντς: «Ξεπερνάω τον πόνο μέσα από το γέλιο» [photos]

28.03.2017
Ο διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει πώς νιώθει που μεγάλωσε με έναν ιδιαίτερα βίαιο πατέρα, τα χαρίσματα της γυναίκας του Μπλέικ Λάιβλι αλλά και το πόσο καλός πατέρας πιστεύει ότι είναι.

Υπήρξε ο πρώτος σύζυγος της Σκάρλετ Γιόχανσον, ωστόσο ο Ράιαν Ρέινολντς βρήκε τελικά την ευτυχία και απέκτησε και δύο κόρες στο πλευρό της Μπλέικ Λάιβλι, αποτελώντας ένα από τα πιο όμορφα και ευτυχισμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Elle ο Καναδός σταρ μίλησε για τη σχέση του με την 29χρονη ηθοποιό και το πόσο σημαντική είναι αυτή στη ζωή του. Στην ερώτηση πόσα τον έχει διδάξει η 29χρονη ηθοποιός απάντησε χιουμοριστικά: «Αλφαβητικά ή χρονολογικά; Η Μπλέικ είναι το πιο επιτήδειο άτομο που μπορείς να συναντήσεις ποτέ για δουλειές στο σπίτι. Όταν η μαμά της μου λέει: “Ράιαν, πώς θα κάνω μπακ απ στο σκληρό μου δίσκο;” εγώ την κοιτάζω με νόημα και της λέω: “Ρωτάς το λάθος άτομο. Η Μπλέικ είναι δίπλα”».

Ο 40χρονος σταρ μίλησε ακόμα για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια «Έμαθα να ξεπερνώ τον πόνο μέσα από το χιούμορ. Είχα τρεις μεγαλύτερους αδερφούς και ένα πολύ δύσκολο πατέρα. Και αν ήταν ακόμη μαζί μας σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνούσε σε αυτό. Ανακάλυψα λοιπόν ότι οι γροθιές μου δεν ήταν ικανές να με προστατέψουν, αλλά το στόμα μου μπορούσε. Το να κάνω τον πατέρα μου να γελάει, ήταν ένας τρόπος να τον ελέγξω. Και με βοήθησε να προχωρήσω. Αυτός ήταν ένας από τους πιο πρώιμους δυσπροσαρμοστικούς μηχανισμούς που ανέπτυξα όταν ήμουν παιδί». Έχοντας όμως τόσο δύσκολο πατέρα πώς επηρεάστηκε ο ίδιος ως γονιός; «Υπάρχουν 7 δις άνθρωποι στον πλανήτη. Οι περισσότεροι το κάνουν. Δεν χρειάζεται να παραγγείλεις ένα “μάνιουαλ για μωρά” από το Amazon! Το ένστικτο εμφανίζεται στα πιο παράξενα μέρη και τις πιο παράξενες ώρες. Αλλά ναι, στην αρχή αναρωτιόμουν και εγώ: “Άραγε θα είμαι καλός πατέρας; Αλλά είμαι πιο υπομονετικός από ότι ποτέ φανταζόμουν. Μπορώ να κάθομαι και να χτενίζω μια κούκλα για 6 ώρες».