Μέλανι Γκρίφιθ: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισα με τον Μπαντέρας

04.04.2017
Η διάσημη ηθοποιός ισχυρίζεται ότι οι αποτυχημένοι γάμοι της την έχουν κάνει να νιώθει πολύ ευάλωτη ενώ τώρα πια δεν εμπιστεύεται τους άντρες.

Η Μέλανι Γκρίφιθ στα νιάτα της ήταν ένα από τα πιο καυτά ονόματα της show business, ενώ διακρινόταν για τη σέξι εμφάνισή της και το υπέροχο σώμα της. Η προσωπική της ζωή σημαδεύτηκε από δύο άντρες τον Ντον Τζόνσον -τον οποίο παντρεύτηκε δύο φορές και μαζί απέκτησαν την ηθοποιό Ντακότα Τζόνσον- και τον τρίτο της σύζυγο τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Όταν χώρισαν πριν μερικά χρόνια όλοι απόρησαν δεδομένου ότι φαινόντουσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Μάλιστα η 59χρονη σταρ για χάρη του έκανε τατουάζ στο μπράτσο με το όνομά του. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Porter αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που πήραν διαζύγιο: «Μέρος του ότι έληξε ο γάμος μας οφείλεται στο ότι εγώ ένιωθα ότι είχα “βαλτώσει” και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να επιτρέψω να συμβεί ξανά. Θέλω να χαίρομαι τη ζωή, θέλω να κάνω οτιδήποτε θέλω να κάνω. Είμαι πολύ ντροπαλή με τους άντρες τώρα πια, πολύ κλειστή. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν αυτά τα δύο τελευταία χρόνια μετά το διαζύγιό μου». Στην ίδια συνέντευξη η Γκρίφιθ παραδέχεται ότι έχει κάνει πλαστικές «κυρίως επειδή δεν μου άρεσε να βλέπω τα σημάδια της γήρανσης. Τα τελευταία 7 χρόνια όμως έχω σταματήσει τις πλαστικές και κάνω μόνο Botox». Επίσης είπε και ότι το λίφτινγκ που έκανε πριν 20 χρόνια ήταν αποτυχημένο, γι' αυτό και πρόσφατα έκανε ακόμα μια επέμβαση προκειμένου να το διορθώσει, ενώ δήλωσε ότι όλα αυτά τα σχόλια για την παραμόρφωση του προσώπου της την έχουν πληγώσει.