Μελάνια Τραμπ: Στα πόδια της «σφάζονται» οι Dolce & Gabbana [photos]

05.04.2017
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε στο πορτρέτο του Λευκού Οίκου φορώντας μια πολύ κομψή δημιουργία του ιταλικού οίκου μόδας, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές τους να ξεσηκωθούν εναντίον τους.

Πολλοί διάσημοι σχεδιαστές έχουν αρνηθεί να ντύσουν τη Μελάνια Τραμπ επειδή δεν συμπαθούν τον σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο οι Dolce & Gabbana δεν ανήκουν σε αυτούς. Με ρούχα του διάσημου οίκου μόδας έχουν εμφανιστεί πολλές φορές τόσο η Μελάνια όσο και η κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα.

Η επιλογή της Πρώτης Κυρίας να εμφανιστεί με δική τους δημιουργία στο πορτρέτο του Λευκού Οίκου έκανε τον σχεδιαστή Stefano Gabbana ιδιαίτερα ευτυχισμένο όπως δήλωσε και στο προφίλ του στο Instagram: «DGWoman Όμορφη Μελάνια Τραμπ Ευχαριστούμε ΗΠΑ Φτιαγμένο στην Ιταλία», έγραψε ο μόδιστρος. Δες το εδώ:

#DGWoman BEAUTIFUL ❤❤❤❤❤ #melaniatrump Thank you 🇺🇸❤❤❤ #madeinitaly🇮🇹

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

Σύντομα όμως τα σχόλια από τους θαυμαστές τους που αντιπαθούν τους Τραμπ έγιναν αρκετά πικρόχολα, χωρίς αυτό ωστόσο να επηρεάσει τον Gabbana ο οποίος δεν δίστασε να απαντήσει σε κάποια που του είπε ότι θα τον κάνει unfollow «επειδή αυτοί οι άνθρωποι μάχονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφυλων»: «Πήγαινε στην κόλαση!! Mποϊκοτάρω εγώ το ηλίθιο κεφάλι σου». Θα πρέπει βέβαια εδώ να αναφέρουμε ότι οι δυο σχεδιαστές, αν και ομοφυλόφιλοι, σε πολλά πράγματα διαφωνούν με την LGBT κοινότητα όπως π.χ. στο θέμα της υιοθεσίας: «Διαφωνούμε με τις υιοθεσίες των γκέι. Η μόνη οικογένεια που μπορεί να υπάρχει είναι η παραδοσιακή. Όχι χημικούς απόγονους και νοικιασμένες μήτρες. Η ζωή έχει μια φυσική εξέλιξη και κάποια πράγματα δεν πρέπει να αλλάζουν» είχαν δηλώσει το 2015. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι Dolce & Gabbana ντύνουν τη Μελάνια και την Ιβάνκα. Δείτε ποιες άλλες φορές το έχουν κάνει όπως μας ενημερώνει ο ίδιος ο Stefano Gabbana.

Beautiful couple!!!! ❤❤❤❤❤ @ivankatrump woman mamma businesswoman wife all in one woman!!! ❤❤❤

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on