Η Βουγιουκλάκη έβαλε τις φωνές: «Σας έχω πει ότι σε ταινίες που παίζω εγώ...»

05.04.2017
Ένα άγνωστο συμβάν από τα γυρίσματα της ταινίας «Το πιο λαμπρό αστέρι» όπου πρωταγωνιστούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι είχε σπάσει τα ταμεία όταν προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 1967 αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία ήταν καλεσμένη σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου στο Happy Day και στην εν λόγω ταινία έκανε την αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η αφορμή ήταν η ερώτηση της Σταματίνας γιατί δε θα τη δούμε στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars και με χιούμορ είπε ότι «Μήπως δεν ήθελε η Δούκισσα άλλη ξανθιά στην κριτική επιτροπή;»

Τότε η Ιωαννίδου απάντησε πως:

«Αυτά τα έκανε μόνο η Βουγιουκλάκη. Με είχε βάψει μελαχρινή σε μια ταινία. Στο πιο λαμπρό αστέρι. Κατάμαυρη με έκανε. Έκανα την αρραβωνιαστικιά του Παπαμιχαήλ, μεγάλη ιστορία τότε για εμένα. Ξανθιά, μου είχε βάψει η μαμά μου ένα φουστανάκι και με βλέπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λέει «Αυτό είναι το κορίτσι; Για έλα Κώστα... Ο Καραγιάννης δίπλα». Και ακούω κάτι φωνές! «Σας έχω πει ότι σε ταινίες που παίζω εγώ, άλλη ξανθιά δε θα υπάρχει! "Τι να κάνουμε;" Βάφτε τη μαύρη».