Βασιλική Νταντά: «Αν δεν ήταν ο Αγγελόπουλος μαζί μας, θα είχαμε κινδυνεύσει»

05.04.2017
Αναμφίβολα ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το φαβορί του Survivor με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να θέλουν να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής και να πάρει το έπαθλο των 100.000 Ευρώ.

Καλεσμένη στο Όλα Ξεκόλλα το βράδυ της Τρίτης 4 Απριλίου, η γνωστή τραγουδίστρια Βασιλική Νταντά, η οποία στο παρελθόν τον στήριξε μέσω social media, μίλησε για την περιπέτεια που έζησε μαζί του στο παρελθόν στα ανοικτά της Σκιάθου με σκάφος φίλων της όταν ο καιρός ήταν πολύ κακός και ουσιαστικά, ο Ντάνος τους έσωσε:

«Έχουμε πολλούς κοινούς φίλους και βρεθήκαμε σε κοινή παρέα και πάλι καλά που ήταν εκεί γιατί τη συγκεκριμένη μέρα έκανε τόσο κακό καιρό! Κάναμε τον γύρο της Σκιάθου και είχε τόσο κακό καιρό! Τον είχα βάλει να πηγαίνει πολύ σιγά, δηλαδή κολυμπώντας πήγαινες πιο γρήγορα. Το σκάφος ήταν νοικιασμένο. Το είχαν νοικιάσει τα παιδιά.»

Και συνέχισε:

«Το παιδί δικαιολογημένα για μένα έχει φαν κλαμπ. Εκτός από την παρουσία που είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, προσωπικά αυτό που μου 'χει μείνει είναι ότι είναι πολύ σοβαρό παιδί, πολύ ώριμος, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά που κάνει και νιώθεις μία ασφάλεια όταν υπάρχει δίπλα. Ένιωθα μια ασφάλεια που ήταν στο τιμόνι γιατί είχα τρομοκρατηθεί. Είναι επαγγελματίας. Άμα ήμασταν μόνοι μας, θα είχαμε κινδυνεύσει!».