Survivor: Παίκτης των «Μαχητών» λιποθύμησε από την αδυναμία (;)

21.04.2017
Οι δυσκολίες στο Survivor είναι πολλές για τους συμμετέχοντες και η αποκάλυψη του Τανιμανίδη για την προσπάθεια των παικτών να πάρουν φαγητό από τους ντόπιους ήταν ενδεικτική. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Χάι», υπήρξε ένα ακόμη περιστατικό που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και το επιβεβαιώνει πόσο... ζόρικα είναι τα πράγματα για τις δύο ομάδες.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πριν μερικές μέρες και μόλις ολοκληρώθηκε ένα αγώνισμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις του. Τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και οι «Διάσημοι» έσπευσαν κοντά του και στον Άγιο Δομίνικο επικράτησε ο απόλυτος πανικός.

Οι γιατροί της παραγωγής άρχισαν να φωνάζουν ζητώντας από όλους να απομακρυνθούν, ώστε ο Κωνσταντίνος να μπορεί να αναπνέει καλά και προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν. Φοβούμενοι για το χειρότερο, ειδοποίησαν το πλησιέστερο νοσοκομείο να είναι σε ετοιμότητα για μια ενδεχόμενη εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Τελικά, μετά από λίγα λεπτά ο Βασάλος συνήλθε, αφού του δόθηκαν χυμός και μπανάνα προκειμένου ο οργανισμός του να ενισχυθεί. Ο ίδιος φανερά εξουθενωμένος ψέλλιζε πως αισθάνεται καλύτερα με τον Ορέστη Τσάνγκ και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορταζ, το περιστατικό καταγράφηκε εξ ολοκλήρου από τις κάμερες της παραγωγής, αλλά τελικά δόθηκε εντολή να κοπεί και να μην παιχτεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.