Jennifer Lawrence: H τελευταία της εμφάνιση προκάλεσε αντιδράσεις

22.02.2018
Jennifer Lawrence: H τελευταία της εμφάνιση προκάλεσε αντιδράσεις
Η ηθποιός επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα. Τι απάντηση έδωσε στους επικριτές της;

Το παρών στο event της νέας της ταινίας, Red Sparrow, στο Λονδίνο έδωσε πρόσφατα η Jennifer Lawrence. Για τη συγκεκριμένη περίσταση, η 27χρονη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και ένα πλαϊνό σκίσιμο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την εμφάνιση της, λέγοντας πως ήταν προκλητικά αλλά και άστοχη καθώς οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ήταν ζεστά ντυμένοι.

"Ουάου. Δε ξέρω από που να ξεκινήσω. Δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο αλλά και εξαιρετικά προσβλητικό. Αυτό το Versace φόρεμα ήταν υπέροχο,νομίζετε ότι θα καλύψω αυτό το φανταστικό κομμάτι με ένα παλτό και ένα κασκόλ; Ήμουν έξω για 5 λεπτά. Θα μπορούσα να στέκομαι έξω στο χιόνι για αυτό το φόρεμα γιατί αγαπώ τη μόδα και αυτή ήταν η επιλογή μου. Είναι σεξιστικό,γελοίο, αυτό δεν είναι φεμινισμός. Οι υπερβολικές αντιδράσεις σε οτιδήποτε λέει και κάνει κάποιος, δημιουργεί ανόητες διαμάχες για κάτι εντελώς αβλαβές δε μας πάει μπροστά. Ό,τι με βλέπετε να φοράω είναι επιλογή μου. Και να θέλω να κρυώνω, είναι επίσης επιλογή μου", έγραψε η Lawrence σε μια ανάρτηση στο Facebook.