Τάμτα - Πάρις Κασιδόκωστας: Θα παντρευτούν;

26.02.2018
Τάμτα - Πάρις Κασιδόκωστας: Θα παντρευτούν;
Η τραγουδίστρια δίνει την απάντηση της σε πρόσφατη συνέντευξη της

Τα τελευταία χρόνια, η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι ένα από τα πιο λαμπερά και ευτιχισμένα ζευγάρι της showbiz. Παρ'όλα αυτά, η 37χρονη σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό People ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παντρευτεί με τον 35χρονο επιχειρηματία.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα ήθελε να μοιραστεί με κάποιον τα βάρη της μονογενεϊκής οικογένειας, εκείνη είπε: "Τι να κάνω δηλαδή, να παντρευτώ, να κάτσω σπίτι να κάνω παιδιά και να λέω 'Τι ωραία που είναι η ζωή;' Όχι, δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων. Δε νομίζω πως μια σχέση διευκολύνει κάποια πράγματα. Το αντίθετο. Μια σχέση για να κρατηθεί χωρίς εντάσεις θέλει πολλή δουλειά και πολλή προσπάθεια. Περισσότερη προσπάθεια χρειάζεται εκεί, από το να έχεις εσύ αποκλειστικά τον έλεγχο της ζωής σου. Είμαι όπως πάει... Δε θα βάλω τα θέλω μου σε ένα κουτί για να νιώθω κάπως. Ποτέ δε ξέρεις πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα. Μπορεί να είναι κάτι τελείως αντίθετο από αυτό που φανταζόσουν. Είσαι σε μια σχέση για να είσαι καλά και όταν δεν είσαι καλά δεν είσαι σε σχέση".

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει εικόνα του πόσες φορές τα κίτρινα έντυπα έχουν γράψει πως παντρεύτηκε, η Τάμτα απάντησε: "Δε μπορώ να πω πως το διασκεδάζω. Εξαρτάται πόσο τραβάνε τα όρια σε αυτά τα άρθρα. Γιατί όταν αναφέρονται σε μια σχέση χτυπάνε δύο άτομα, όχι μόνο εμένα. Αν όσα γράφονταν ήταν αποκλειστικά και μόνο για μένα, θα ήμουν εντελώς χαλαρή. Όταν όμως εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο, απαιτεί και από εμένα προσοχή. Δημιουργείται και ένα άγχος γιατί δεν παίζει μόνο το όνομα μου με σενάρια βγαλμένα από το κεφάλι τους, αλλά εμπλέκουν και ένα άτομο που δεν κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ και δεν επιθυμεί καθόλου όλο αυτό. Οπότε και γω δε θέλω να είμαι η αιτία να μπαίνουν στα εξώφυλλα ονόματα που δεν θέλουν να μπουν. Η θέση μου είναι πολύ λεπτή. Πάντα λέω πως οι δημοσιογράφοι μου έχουν φερθεί πολύ καλά και με σέβονται. Απλά το άγχος μου είναι να μην εμπλέκεται μια άλλη οικογένεια και να φταίω εγώ που βρέθηκε σε αυτή τη θέση".