Τρίτο στεφάνι για τον Richard Gere στα 68

20.04.2018
Τρίτο στεφάνι για τον Richard Gere στα 68
Έτοιμος για το μεγάλο βήμα ακόμη μια φορά λέγεται ότι είναι ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ, που φαίνεται ότι βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της κατά 33 χρόνια νεότερης, Ισπανίδας συντρόφου του.

Στα 68 του χρόνια, ο Richard Gere παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της διεθνούς σόουμπιζ, ενώ τα τελευταία τρία, την καρδιά του φαίνεται ότι έχει κερδίσει η 35χρονη Alejandra Silva. Η φωτογραφία επάνω είναι μία από της πολλές που η όμορφη Ισπανίδα έχει αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC, έχοντας "αντέξει" αυτή την από απόσταση σχέση -εκείνος ζει στις ΗΠΑ και εκείνη στην Ισπανία- θεώρησαν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Εκείνος έκανε την πρόταση, εκείνη είπε "Ναι" και ο γάμος λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί στην Washington DC στις 5 Μαΐου!

Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τον γαμπρό και ο δεύτερος για τη νύφη. Ο Gere υπήρξε παντρεμένος με τη Cindy Crawford (1991-1995) και την ηθοποιό Carey Lowell (2002-2016), γάμο από τον οποίο έχει έναν γιο, τον 17χρονο Homer (Όμηρο). H Silva, έχει έναν γιο από τον γάμο της με τον μεγιστάνα της εξόρυξης, Govind Friedland (2012-2016), τον 6χρονο Albert.

Η ώρα η καλή