Αυτός είναι έρωτας! Η αποκάλυψη για τη σχέση Macron - Brigitte δε μπορεί να μη σε κάνει να τον ερωτευτείς

01.05.2018
Αυτός είναι έρωτας! Η αποκάλυψη για τη σχέση Macron - Brigitte δε μπορεί να μη σε κάνει να τον ερωτευτείς
Το ζευγάρι αυτό έχει σχολιαστεί όσο κανένα άλλο τον τελευταίο χρόνο. Τα 25 χρόνια που χωρίζουν, όμως, τους Emmanuel και Brigitte Macron μοιάζουν να είναι το τελευταίο που απασχολεί τους δυο τους.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας ουδέποτε έμοιαζε να πτοείται για όσα αρνητικά γράφτηκαν για τη σχέση του με την 65χρονη σύζυγό του, με το ζευγάρι να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα που είδαμε ποτέ στον χώρο της Πολιτικής παγκοσμίως.

Η όμορφη Brigitte, από τη μεριά της, είναι σύμφωνα με τον γαλλικός Τύπο «η αγαπημένη Πρώτη Κυρία των Γάλλων», με την εφημερίδα «Le Parisien» να την παρουσιάζει ως «το μοναδικό πράγμα στον κόσμο που ο Macron φοβάται μην του κλέψουν». Καλά διάβασες.

Η πρώην καθηγήτρια Γαλλικών και Λατινικών του Macron, έμελλε να αποτελέσει τη γυναίκα που θα του άλλαζε για πάντα τη ζωή, καθώς κατάφερε το απίστευτο: Παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, εκείνη είναι η λιγότερο ζηλιάρα στη μεταξύ τους σχέση, με τον Γάλλο Πρόεδρο να αδυνατεί να την αφήσει λεπτό από τα μάτια του!

«Ο Emmanuel είναι πολύ ερωτευμένος. Όχι πραγματικά ζηλιάρης, αλλά προσέχει τι κάνει εκείνη, ποιον κοιτάζει. Τη βρίσκει τόσο εξαιρετική, φοβάται πως θα του την κλέψουν», γράφει η εφημερίδα ως «αποκάλυψη» φίλης του ζευγαριού.

«Ο Macron είναι ο άντρας που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Πάντα φροντίζει την σύντροφό του», συνεχίζει.

Και η φίλη αυτή δεν είναι η μοναδική που έχει κάνει τέτοιο είδους δηλώσεις για το προεδρικό ζεύγος.

Η Γαλλίδα υφυπουργός Ισότητας Marlène Schiappa, έχει αναφέρει χαρακτηριστικά για τους δυο τους:

«Eίναι για εκείνον τα πάντα. Η φράση που άκουγα περισσότερο από τον πρόεδρο κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ήταν ‘Πού είναι η Brigitte;’».

Κορίτσια, ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι δυνατόν να μην τον ερωτευτείς αυτόν τον άντρα;