Kim Kardashian: Σχολιάζει (επιτέλους) την απιστία του Tristan Thompson με θύμα την αδερφή της, Khloe

01.05.2018
Kim Kardashian: Σχολιάζει (επιτέλους) την απιστία του Tristan Thompson με θύμα την αδερφή της, Khloe
Στην εκπομπή της Ellen DeGeneres εμφανίστηκε η Kim Kardashian, μερικές ημέρες μετά το σκάνδαλο της απιστίας του Tristan Thompson, λίγο πριν η Khloe Kardashian φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις λόγω του ονόματος της οικογενείας της reality star, με την ίδια να καταλήγει να γεννά νωρίτερα μιας και η ένταση των ημερών ήταν τεράστια.

Μέχρι τη στιγμή που έδωσε το «παρών» στην εκπομπή της Ellen, η Kim δεν είχε σχολιάσει το παραμικρό για τον «άτακτο» γαμπρό της, κάτι που, όμως, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνει!

Τι είχε να πει για τη στάση του, την αντιμετώπιση της οικογενείας της αλλά και την δική της προσπάθεια να μείνει ψύχραιμη;

«Καημένη Khloe. Είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω όλο αυτό. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε στο πλευρό της. Είναι πολύ δυνατή και προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Είναι μια αρκετά στενάχωρη κατάσταση γι’ αυτό και φτιάξαμε έναν κανόνα με τον αδερφό μου, πως όταν εμπλέκεται μωρό στη μέση, θα είμαι γλυκιά και θα κρατώ το επίπεδο, δεν θα μιλήσω άσχημα. Θα προσπαθήσω να μην πω τίποτα αρνητικό γιατί μια μέρα η True θα το δει αυτό.

Είναι όλο πολύ παράξενο», είπε η Kim που μοιάζει να την περίμενε αυτή την ομολογουμένως «δύσκολη» ερώτηση.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τα unfollow στον Tristan από την οικογένεια Kardashian – Jenner έπεσαν βροχή…