Τα κατάφεραν! 10 celebrities που έγιναν άλλοι άνθρωποι μετά την τεράστια απώλεια βάρους

06.05.2018
Τα κατάφεραν! 10 celebrities που έγιναν άλλοι άνθρωποι μετά την τεράστια απώλεια βάρους
Ή αλλιώς… όταν οι stars βάζουν στοίχημα να τα καταφέρουν.

Ποιος είπε ότι το να είσαι διάσημος δεν έχει και τα αρνητικά του; Ότι η πίεση που ασκούν managers και media δεν σε εξαντλεί σωματικά και ψυχολογικά;

Μερικοί από τους πλέον αγαπημένους μας celebrities έχουν παραδεχτεί πως η πίεση που δέχτηκαν για να βελτιώσουν την εικόνα τους υπήρξε τεράστια.

Άλλοι, πάλι, υποστήριξαν μετά από απώλεια δεκάδων κιλών πως η απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή ήταν αποκλειστικά και μόνο δική τους, έχοντας βάλει στόχο να αποκτήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και μια σαφώς πιο λεπτή φιγούρα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Σε ορισμένες εξ’ αυτών η αλλαγή ήταν τόσο μεγάλη που οι stars αυτοί κατέληξαν εντελώς… αγνώριστοι χωρίς τα περιττά κιλά που τους βάραιναν. Δεν έλειψαν πάντως και οι υπερβολές, καθώς οι αστέρες που κυριολεκτικά έμειναν πετσί και κόκκαλο δε λείπουν από τη λίστα.

Η νέα τους εικόνα ουδεμία σχέση έχει με την παλιά, με το κοινό να τους αποθεώνει κάνοντας λόγο για αξιοσημείωτη αποφασιστικότητα και τεράστια πειθαρχία.

Το βίντεο του «The Richest» έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια views μέσα σε δύο μήνες από την ανάρτησή του.

Και δικαιολογημένα θα λέγαμε…