Kylie Jenner: Γιατί ονόμασε την κόρη της Stormi;

03.05.2018
Kylie Jenner: Γιατί ονόμασε την κόρη της Stormi;
Μια διαφορετική συνέντευξη της 21χρονης star

Η φιλόδοξη...δημοσιογράφος Kim Kardashian πήρε συνέντευξη από την αδερφή της, Kylie Jenner, σχετικά με το νέο ρόλο της μητέρας τον οποίο έχει πάρει η 21χρονη. Μεταξύ άλλων, η Kardashian ρώτησε την Jenner πώς αποφάσισε να ονομάσει την κόρη της Stormi Webster.

"Δε ξέρω πώς το σκεφτήκαμε", απάντησε η Jenner. "Ο μπαμπάς της (Travis Scott) επιμένει ότι εκείνος το βρήκε, αλλά νιώθω ότι ήμουν εγώ. Κάπως κόλλησε μαζί μας αυτό το όνομα. Δε μου άρεσε το Storm - δεν ένιωθα ότι αυτό ήταν το όνομα της. Οπότε μετά καταλήξαμε στο Stormi. Υπήρχαν πολλά άλλα ονόματα που μπορεί να ήταν πολύ καλύτερα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά νιώθω ότι η Stormi διάλεψε μόνη της το όνομα της".

Η Kardashian επίσης ρώτησε τη Jenner πώς αισθάνεται πως η Stormi την έχει αλλάξει. "Σκέφτομαι περισσότερο το μέλλον χάρη σε εκείνη. Κάθε φορά που φεύγω και αγχώνομαι επειδή θα την αφήσω, σκέφτομαι 'Το κάνω για εσένα'. Όλοι λένε ότι αλλάζεις τελείως όταν γίνεσαι μαμά, αλλά αισθάνομαι ότι είμαι η ίδια, απλά καλύτερη. Οπότε δε ξέρω τι έχει αλλάξει τελείως τον κόσμο μου, εκτός από εκείνη φυσικά. Αλλά νιώθω ότι απλά γίνεται καλύτερο. Είναι λιγότερο εγωιστικό".

Η Jenner είπε στην Kardashian ότι συνολικά, η μητρότητα δεν είναι τόσο δύσκολη για εκείνη. "Αισθάνομαι ότι είναι τόσο απίστευτο, και τόσο διασκεδαστικό. Μαθαίνω τόσα πολλά για τον εαυτό μου και τη ζωή, και είναι μια υπέροχη εμπειρία. Φυσικά υπάρχουν δύσκολες στιγμές....ακόμα και στην αρχή, το να μην κοιμάσαι, οι δύσκολες νύχτες, η μελαγχολία, όλα τα σκαμπανεβάσματα. Ήταν τόσο δύσκολο να την αφήσω σήμερα το πρωί. Έλεγα 'Θα γυρίσω πίσω, λυπάμαι τόσο πολύ, πρέπει να φύγω!' και εκείνη δεν καταλαβαίνει καν τι γίνεται. Τη σκέφτομαι όλη την ώρα, όπου κι αν είμαι. Προτιμώ να είμαι μαζί της και εύχομαι να μπορούσε να έρθει παντού. Δε μπορώ να περιμένω μέχρι να μπορεί να έρχεται παντού μαζί μου".

Τέλος, η Jenner αναφέρθηκε στο reality της οικογένειας Keeping Up With the Kardashians, λέγοντας πως έχει σκεφτεί αν θέλει η Stormi να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες, αλλά πως δεν έχει καταλήξει ακόμα σε μια απόφαση.