Ryan Reynolds: H αποκάλυψη του για τη μάχη με την αγχώδη διαταραχή

07.05.2018
Ryan Reynolds: H αποκάλυψη του για τη μάχη με την αγχώδη διαταραχή
Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τις πνευματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει από παιδί

Μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Ryan Reynolds αποκάλυψε πως εδώ και χρόνια δίνει τη δική του μάχη με το άγχος.

Σε συνέντευξη του στους New York Times, o 41χρονος ηθοποιός δήλωσε πως παθαίνει ναυτία κάθε φορά πριν εμφανιστεί σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, εξηγώντας πως το άγχος του είναι κάτι που τον καταβάλλει πολύ. «Έχω άγχος, πάντα είχα άγχος. Τόσο με την ελαφρά έννοια τύπου 'έχω αγχωθεί γι' αυτό το πράγμα' αλλά και σε βαθύτερο επίπεδο, στην σκοτεινότερη άκρη του φάσματος, κάτι που δεν έχει καθόλου πλάκα», είπε ο Reynolds.

O ηθοποιός εξήγησε πως το χιούμορ του είναι ένας μηχανισμός αυτοάμυνας που χρησιμοποιεί από παιδί. Επίσης, παραδέχθηκε πως πέρασε την φάση του «party animal» όταν ήταν 20, παρόλο που όπως λέει «παρέλυε από το άγχος» και έπαιρνε μόνος του φάρμακα, μέχρι που κάποιοι φίλοι του πέθαναν από υπερβολική δόση οπότε τα περιόρισε. «Πήγαινα συνέχεια σε πάρτι και απλώς προσπαθούσα να κάνω με κάποιον τρόπο τον εαυτό μου να εξαφανιστεί», είπε o ίδιος.

Σχετικά με το πώς διαχειρίζεται το άγχος σήμερα, ο Reynolds δηλώνει πως είναι πολύ πιο προσγειωμένος και λέει πως διαχειρίζεται το άγχος του κάνοντας πολλές συνεντεύξεις και χρησιμοποιώντας το Headspace, μια εφαρμογή για τον διαλογισμό. «Όταν ανοίγει η αυλαία, μεταμορφώνομαι σε αυτόν τον κουφιοκέφαλο και κατά κάποιο τρόπο αυτός αναλαμβάνει τα ηνία κι εξαφανίζεται μόλις φύγω ξανά από το πλατό. Αυτός είναι ένας φοβερός μηχανισμός αυτοάμυνας. Σκέφτομαι πως αν πρόκειται πηδήξεις από έναν βράχο, μπορεί επίσης να πετάξεις», είπε ο ίδιος. Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με την Blake Lively, o Reynolds είπε πως τον καταλαβαίνει πάρα πολύ και πως νιώθει τυχερός που την έχει, αφού καταφέρνει να τον κρατά στα λογικά του.