H Adele έγινε 30 και το γιόρτασε στον... Τιτανικό [photos]

07.05.2018
H Adele έγινε 30 και το γιόρτασε στον... Τιτανικό [photos]
Γενέθλια -και μάλιστα... στρογγυλά- για την πολυβραβευμένη βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία με την αφορμή, οργάνωσε ένα πολύ ιδιαίτερο πάρτι και μοιράστηκε με τους φίλους της ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

30 κεράκια έσβησε η Adele στις 5/5/2018 και το γιόρτασε με κάθε μεγαλοπρέπεια σε ένα απίθανο πάρτι με θέμα τον "Τιτανικό". Ανέβασε μάλιστα και φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram και εντυπωσίασε τους πάντες με τη λεπτομέρεια στην οποία είχαν οργανωθεί τα πάντα.

Η ίδια η σούπερ σταρ ήταν ντυμένη -από την κορφή ως τα νύχια- σαν τη Rose της Kate Winslet -μέχρι και το σωσίβιο έβαλε στο τέλος- ενώ ο αγαπημένος της Jack-Simon Konnecky έλαμψε δια της απουσίας του -τουλάχιστον διαδικτυακά..

Όπως το συνηθίζει, η Adele δεν εμφάνισε πουθενά τον αγαπημένο της, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κι εκείνος ήταν εκεί και γιόρταζε μαζί της.

Λίγο πριν δείτε τις φωτογραφίες να σας... "προετοιμάσουμε" για μια έκπληξη: Η Adele πιο αδύνατη από ποτέ! Συνεχίζοντας τη... πτωτική πορεία στη ζυγαριά, η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται ότι απολαμβάνει τον νέο, πιο αδύνατο εαυτό και δεν το κρύβει. Χρόνια πολλά!!!