Kim Kardashian: Η φωτογραφία από το παρελθόν που πρόδωσε όλες τις πλαστικές της

08.05.2018
Kim Kardashian: Η φωτογραφία από το παρελθόν που πρόδωσε όλες τις πλαστικές της
Τα #throwback έχουν εξελιχθεί σε αγαπημένη συνήθεια της Kim Kardashian, κάτι που μοιάζει να αρέσει πολύ στους διαδικτυακούς της φίλους και followers.

Η πολυεκατομυριούχα περσόνα με τις εκκεντρικές εμφανίσεις και την τεράστια επιρροή στα social media κατάφερε να τραβήξει ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον των διεθνούς φήμης celebrity ιστοσελίδων, όταν αποφάσισε να μοιραστεί μια σχεδόν ξεχασμένη λήψη του παρελθόντος.

Σε αυτή, η όμορφη Kim δεν έχει κλείσει καν τα 20 της χρόνια, με τη φωτογραφία να θεωρείται πλέον… συλλεκτική, αφού απεικονίζει μια Kardashian που στην ουσία δεν υπάρχει πια.

Μιλάμε φυσικά για την Kim Kardashian πριν τις πλαστικές!

Ο ανεπιτήδευτος εαυτός της δεν μπορεί παρά να μας κάνει να παραδεχτούμε πως η γυναίκα αυτά δε χρειαζόταν την παραμικρή αλλαγή στο πρόσωπό της για να εντυπωσιάσει, καθώς τα χαρακτηριστικά ανέκαθεν υπήρξαν «δυνατά» και άκρως ιδιαίτερα.

Catholic School Girl 8th Grade

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 7 Μάι, 2018 στις 12:01 μμ PDT

Κοιτώντας, όμως, το υλικό αυτό παρατηρεί κανείς πολλές αλλαγές: Το σχήμα της μύτης, τα ανύπαρκτα ζυγωματικά και τα χείλη της έχουν πλέον μια πολύ διαφορετική εικόνα η οποία συμβαδίζει απόλυτα με το σύγχρονο αμερικανικό πρότυπο ομορφιάς.

Εμείς από τη μεριά μας εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως όσο όμορφη είναι σήμερα άλλο τόσο όμορφη ήταν πολύ πριν την είσοδό της στον κόσμο των φώτων…