Το βίντεο των εκατοντάδων χιλιάδων προβολών: Η Kylie Jenner πριν και μετά τις πλαστικές

13.05.2018
Το βίντεο των εκατοντάδων χιλιάδων προβολών: Η Kylie Jenner πριν και μετά τις πλαστικές
Ξεκίνησε ως η «άγνωστη» μικρή αδερφή τω Kardashian και κατέληξε το πλουσιότερο μέλος της οικογενείας της Kris Jenner με την περιουσία της να ξεπερνά σήμερα τα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», υποστήριξε πως μέχρι το 2020, η νεαρή επιχειρηματίας θα έχει εκτοξεύσει τον τραπεζικό της λογαριασμό στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια, με την Kylie να θεωρείται ένα από τα διασημότερα fashion icons της Αμερικής με τη μεγαλύτερη επιρροή στις γυναίκες!

Η μικρή αδερφή της Kim τα κατάφερε και με το παραπάνω. Ωστόσο, όχι άκοπα, αφού για να δημιουργήσει τη σημερινή της εικόνα –η οποία είναι κι εκείνη που «πουλά»- ξόδεψε πολύ χρόνο και πάρα πολλά εκατομμύρια.

Η ίδια μπήκε στη διαδικασία των πλαστικών επεμβάσεων από πολύ μικρή, πριν καν ενηλικιωθεί, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και την εικόνα της πληθωρικής οικογενείας Kardashian – Jenner.

Η Kylie άλλαξε πολύ, οι φωτογραφίες όμως έμειναν. Έμειναν να θυμίζουν πως το κορίτσι αυτό άλλαξε σχεδόν τα πάντα στο πρόσωπο και το κορμί του: Από τη μύτη, τα χείλη και τα ζυγωματικά της, μέχρι το στήθος και τα οπίσθιά της.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν τους λόγους για τους οποίους ο συγκεκριμένο βίντεο του πριν και του μετά της έχει μέσα σε λίγους μήνες ξεπεράσει το 1,2 εκατομμύριο προβολές…