Συγκινεί η Νicole Kidman: «Ξυπνά» μνήμες από την αποβολή της στο παιδί του Tom Cruise

01.06.2018
Συγκινεί η Νicole Kidman: «Ξυπνά» μνήμες από την αποβολή της στο παιδί του Tom Cruise
Ποιος είπε ότι η δόξα και το χρήμα μπορούν να σε γλιτώσουν από όλα τα δεινά;

Η περίπτωση της Νicole Kidman αποτελεί την τρανή απόδειξη πως η δυστυχία δεν κάνει διακρίσεις. Και η ίδια βίωσε την απόλυτη θλίψη όταν κατά τον πρώτο καιρό του γάμου της με τον Tom Cruise, έχασε το πρώτο παιδί που κυοφορούσε.

Οι δυο τους έμειναν παντρεμένοι από το 1990 έως το 2001, σε έναν γάμο που στα μάτια της οσκαρικής ηθοποιού δεν ήταν και… η καλύτερη επένδυση.

«Ήμουν τόσο νέα όταν παντρεύτηκα, που τώρα κοιτάζω πίσω και λέω ‘Τι σκεφτόμουν’; Είχα ήδη δύο παιδιά στα 27 και ήμουν ήδη παντρεμένη 4 χρόνια. Αυτό όμως είναι αυτό που ήθελα τότε», έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της, μιλώντας φυσικά για τα δύο παιδιά που το ζευγάρι υιοθέτησε.

Σήμερα, στα 51 της χρόνια, σε συνέντευξή της στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Tatler» μιλά ξανά –μετά το 2007, όταν αναφέρθηκε στο θέμα σε συνέντευξή της στο Marie Claire UK- για την αποβολή που στης στοίχισε πολύ και ποτέ δεν ξεπέρασε:

«Τον ξέρω αυτόν τον πόνο. Είναι τεράστιος. Το ίδιο και η απώλεια. Κανείς δεν μιλάει για την απώλεια που ακολουθεί μετά από μία αποβολή. Είναι τεράστιος πόνος για πολλές γυναίκες. Υπάρχει τόση δυστυχία, ενώ στην απέναντι πλευρά υπάρχει τόση χαρά. Για να φτάσεις εκεί, όμως, έχεις υποφέρει πολύ».

Η ίδια, κατάφερε εντέλει να φέρει στον κόσμο δύο κόρες, με τον δεύτερο σύζυγό της, Keith Urban, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2006…