Σάκης Τανιμανίδης: Δείτε πως ήταν 10 χρόνια πριν - Το… αυτοτρολάρισμα του παρουσιαστή!

01.06.2018
Σάκης Τανιμανίδης: Δείτε πως ήταν 10 χρόνια πριν - Το… αυτοτρολάρισμα του παρουσιαστή!
​Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων και μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα ακόμη και να τρολάρει τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης όπως κάνει κάθε Πέμπτη έτσι και χτες, πόσταρε μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2009 που όπως θα δείτε ήταν πραγματικά αγνώριστος.

Ο ίδιος έγραψε:

«Σας έχω το ιδανικό throwback Thursday για σήμερα. Βρήκα αυτή τη φωτό μου από το 2009, σχεδόν 10 χρόνια πριν και πραγματικά θαύμασα κι εγώ ο ίδιος το τρομακτικό μέγεθος V στο μπλουζάκι μου. 27 χρονο κλαρίνο με V που κρυφοδείχνει οριακά αφαλό. Το σύνολο συμπληρώνουν άψογα το λευκό παντελόνι και η δερμάτινη σαγιονάρα. Summer is on/Τι ακριβώς συνέβαινε τότε μέσα στο μυαλό μου; Και που σαι; Κόντρα ξύρισμα»!

Δείτε τον:

Σας εχω το ιδανικο throwback Thursday για σημερα! 😂 Βρηκα αυτη τη φωτο μου απο το 2009, σχεδον 10 χρονια πριν, και πραγματικα θαυμασα κι εγω ο ιδιος το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ μεγεθος του V στο μπλουζακι μου! 😲 27χρονο κλαρινο, με V που κρυφοδειχνει οριακα αφαλο... 😂😂😂 Το συνολο συμπληρωνουν αψογα το λευκο παντελονι με την δερματινη σαγιοναρα! 😎 Summer is on! ☀️ Κοιτας κι εσυ τις φωτο σου απο καμια δεκαετια πισω και λες....τι ακριβως συνεβαινε τοτε μεσα στο μυαλο μου!? Και που 'σαι...ξυρισμα κοντρα! #tbt #VforVendetta #funnymemories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις 31 Μάι, 2018 στις 9:42 πμ PDT