Brigitte Nielsen: Έτσι έμεινα έγκυος στα 54

26.07.2018
Brigitte Nielsen: Έτσι έμεινα έγκυος στα 54
Μητέρα για τέταρτη φορά έγινε πριν από λίγο καιρό η πανύψηλη δανέζα ηθοποιός και εξηγεί ότι ο δρόμος μόνο εύκολος δεν ήταν.

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κορούλα της αποκάλυψε δημόσια το νέο περί εγκυμοσύνης η Brigitte Nielsen και ξάφνιασε τους πάντες.

Σήμερα, μιλώντας δημόσια πρώτη φορά για αυτό, εξηγεί στο People ότι είχε καταψύξει τα ωάριά της στα 40 και προσπαθούσε να μείνει έγκυος από τότε. "Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, όμως άξιζε τον κόπο", παραδέχτηκε με συναίσθημα.

Θυμήσου εδώ ακόμη 11 διάσημες γυναίκες που γέννησαν μετά τα 45

"Ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς. Θέλω όμως οι γυναίκες να γνωρίζουν ότι τα πάντα είναι πιθανά. Πρέπει όμως να είσαι και ρεαλιστής. Η αληθεια είναι ότι απογοητεύτηκα αρκετές φορές", παραδέχτηκε η Brigitte εξηγώντας ότι αποφάσισε να καταψύξει τα ωράριά της όταν γνώρισε τον νυν σύζυγό της, Mattia Dessi, ο οποίος, παρεμπιπτόντως είναι κατά 15 χρόνια νεότερός της, στα 40 της χρόνια.

you'll be a great papà ❤️ Ti amo 💋 #fathersday #daddy #love #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) στις

Τότε της έδώσαν μόνο 3-4% πιθανότητες να συλλάβει με τα δικά της ωάρια, όμως εκείνη επέμεινε για σχεδόν 14 χρόνια, μη λογαριάζοντας ταλαιπωρία, πόνο, απογοήτευση ή έξοδα!

"Ο σύζυγός μου κι εγώ θέλαμε ένα μωρό εδώ και πολλά χρόνια. Τελικά έχω την πριγκίπισσά μου", υποστηρίζει η Nielsen τονίζοντας ότι τώρα είναι πιο ικανή, λιγότερο αγχωμένη και ξέρει ακριβώς τι θέλει από τη δική της ζωή και από τη κόρη της, στην οποία έδωσε το όνομα Frida. Να της ζήσει.

Η Brigitte Nielsen έχει παντρευτεί πέντε φορές και έχει τέσσερις γιους. Τον 34χρονο Julian με τον πρώτο της σύζυγο, Kasper Winding, τον 29χρονο Killian με τον κάποτε αρραβωνιαστικό της Mark Gastineau και τους Douglas και Raul Jr (25 και 23 ετών αντίστοιχα) από τον τέταρτο γάμο της με τον Raoul Meyer. Για την ιστορία, ο Stallone υπήρξε ο σύζυγος Νο2