Ο πραγματικός λόγος που η Kylie Jenner αφαίρεσε τα επιθέματα από τα χείλη της είναι καθαρά… επαγγελματικός

26.07.2018
Ο πραγματικός λόγος που η Kylie Jenner αφαίρεσε τα επιθέματα από τα χείλη της είναι καθαρά… επαγγελματικός
Αν κάποια star έχει συνδεθεί με τις πλαστικές επεμβάσεις αυτή δεν είναι άλλη από την Kylie Jenner, η οποία στα 20 της χρόνια έχει ξεπεράσει σε παρεμβάσεις όλες τις Kardashian μαζί!

Λίγες εβδομάδες πριν, οι followers της παρατήρησαν κάτι πολύ παράξενο στις νέες της φωτογραφίες, με τη σύγκριση του πριν και του μετά να είναι αναπόφευκτη.

Η μικρή αδερφή της Kim Kardashian και προσφάτως μανούλα φάνηκε να έχει επιλέξει να αποχωριστεί τα επιθέματα – σήμα κατατεθέν της στα χείλη, με την αλλαγή να είναι τεράστια.

Ορισμένοι έσπευσαν να υποστηρίξουν πως η περσόνα προέβη στην κίνηση αυτή λόγω του μωρού της, θεωρία που, όμως, καταρρίπτεται πανηγυρικά ύστερα από δηλώσεις ανθρώπου από το στενό της περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμη: Ο Brooklyn Beckham (παρα)μεγάλωσε και κοντεύει να ξεπεράσει σε γοητεία τον μπαμπά του​

«Ακόμη και με όλη αυτήν την επιτυχία που έχει και με το γεγονός ότι το Forbes μίλησε για την γρήγορη εξέλιξη της σε δισεκατομμυριούχο, η Kylie θεωρεί πως δεν την παίρνουν τόσο στα σοβαρά, όσο εκείνη θα ήθελε», αναφέρει ο ίδιος τονίζοντας παράλληλα πως πλέον η Kylie επιθυμεί να θεωρείται ένα σαφώς πιο προσιτό και σοβαρό άτομο, υιοθετώντας συμπεριφορές επιχειρηματιών και όχι… reality stars.

Να και ένας λόγος αφαίρεσης των επιθεμάτων της που σε καμία περίπτωση δεν είχε περάσει από το μυαλό μας…