Ολόκληρη η οικογένεια Beckham στο εξώφυλλο της Vogue. Τι αποκάλυψαν για τον γάμο τους;

04.09.2018
Ολόκληρη η οικογένεια Beckham στο εξώφυλλο της Vogue. Τι αποκάλυψαν για τον γάμο τους;
Το ζευγάρι επιτέλους απαντά στα δημοσιεύματα που τους θέλουν στα πρόθυρα χωρισμού!

Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τους ρωτήσει η... Vogue. Η πρώτη, άμεση απάντηση έρχεται μέσα από το εξώφυλλο της οκτωβριανής βρετανικής Vogue για το οποίο φωτογραφήθηκε ολόκληρη η οικογένεια εκτός του David!

Διάβασε επίσης: Victoria Beckham: Η συμβουλή που δίνει καθημερινά στην 6χρονη κόρη της, Harper, μιλά στην καρδιά κάθε μαμάς

H Victoria Beckham ποζάρει λιτή και απέριττη, μαζί με τα παιδιά της, Brooklyn, Cruz, Romeo και Harper και τον σκύλο τους, Olive, ένα γλυκύτατο cocker spaniel. Μην ανησυχείς, ωστόσο, ο David υπάρχει παντού αλλού: από την συνέντευξη μέχρι τη φωτογράφιση που έκανε η οικογένεια για το διάσημο βρετανικό περιοδικό. Το ζευγάρι, μάλιστα, που μετράει 19 χρόνια γάμου, δεν διστάζει να μιλήσει ευθέως για τις φήμες χωρισμού που έχουν (ξανά)κυκλοφορήσει τελευταία.

"Ο κόσμος επινοεί πράγματα για τη σχέση μας εδώ και 20 χρόνια οπότε ο David και εγώ έχουμε συνηθίσει να αγνοούμε τις χαζομάρες και απλά να συνεχίζουμε φυσιολογικά. Απλά αυτά τα πράγματα επηρεάζουν και ανθρώπους γύρω μας και αυτό είναι άδικο" δήλωσε συγκεκριμένα η Victoria.

Είναι γεγονός. Πολλές φορές στο παρελθόν το "βασιλικό" ζεύγος της Αγγλίας, όπως τους ονομάζουν οι fans τους, έχει μπει στο στόχαστρο με φήμες περί απιστιών, διαζυγίου κτλ. Η τελευταία από αυτές ήταν τον περασμένο Ιούνιο. Οι δυο τους όμως συνεχίζουν να είναι μαζί και να μεγαλώνουν μία υπέροχη οικογένεια που είναι μάλιστα εμφανές πως βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινότητάς τους.

Διάβασε επίσης: Οι Beckham κάνουν διακοπές και οι φωτογραφίες τους είναι σκέτη απόλαυση

"Και οι δυο μας καταλαβαίνουμε πως είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι. Θα ήταν έστω και ένας από εμάς στην θέση που είμαστε τώρα αν δεν είχαμε γνωριστεί τόσα χρόνια πριν; Η οικογένεια μας είναι το παν για μάς. "

Όσο για τα παιδιά τους; "Η Harper μπορούσε να τρέξει με πλατφόρμες Alaia από όταν ήταν τριών. Αλλά μόνο στο σπίτι... δεν της επιτρέπεται να βγαίνει από το σπίτι με τακούνια. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για το μακιγιάζ- μένει σπίτι. Από τη μία είναι κοκέτα αλλά από την άλλη έχει τρεις μεγάλους αδερφούς και έτσι της αρέσει να τρέχει γύρω γύρω και να παίζει ποδόσφαιρο! Δεν την νοιάζει αν την σπρώξουν... και θέλει να γίνει εφευρέτης!" δήλωσε η Victoria για την επτάχρονη Harper.

Διάβασε επίσης: Η Harper Beckham έκοψε τα μαλλιά της στο κούρεμα του Φθινοπώρου