Kylie Jenner: Μια φωτογραφία-έκπληξη μόλις ανέβηκε στα social media

04.09.2018
Kylie Jenner: Μια φωτογραφία-έκπληξη μόλις ανέβηκε στα social media
Η μικρότερη των διάσημων αδελφών δεν μοιάζει ιδιαίτερα με τις υπόλοιπες. Ή έστω, δεν έμοιαζε. Γιατί με τον καιρό, όλες δείχνουν να έχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά. Προφανώς επίκτητα.

Η Kylie, η οποία, παρεμπιπτόντως θεωρείται και η πιο κακότροπη των αδελφών Kardashian/Jenner, έχει στηρίξει την καριέρα της στην εμφάνισή της, επιμένοντας ταυτόχρονα να αρνείται ότι έχει επέμβει πολύ στη... φύση. Υπάρχουν όμως ντοκουμέντα.

Πέρασαν χρόνια για να παραδεχτεί ότι πράγματι τα σαρκώδη της χείλη δεν ήταν παρά αποτέλεσμα πανάκριβων fillers, με όλες τις υπόλοιπες πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί να μένουν «στα ψιλά».

Τι εννοούμε; Ότι δεν τις αναγνωρίζει. Και αναφερόμαστε φυσικά μόνο στο πρόσωπό της, διότι το κεφάλαιο «κορμί Kylie» είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση.

Διαβάστε ακόμη: H ντουλάπα – υπερπαραγωγή της Kris Jenner είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μικρή Jenner πέρα από την πλαστική στα χείλη και τη μύτη, επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό της και για ενίσχυση των ζυγωματικών της, για λιποαναρρόφηση στο πιγούνι και για διόρθωση αρκετών ακόμη λεπτομερειών του προσώπου της.

Και μια φωτογραφία καθιστά σαφές ότι άλλα ψέματα δεν χωρούν. Ο λογαριασμός «kyliekedit» ανήρτησε μερικές ώρες πριν μια φωτογραφία την οποία η διάσημη επιχειρηματίας, ενδεχομένως να ήθελε να μην δει ποτέ ξανά.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Με αυτή τη γυμναστική έχει αποκτήσει το νέο της εντυπωσιακό σώμα

Αριστερά, η Kylie στην εφηβεία. Δεξιά, σε μια πρόσφατη version της.

Βρε Kylie, πώς άλλαξες έτσι;