Το Beverly Hills 90210 επιστρέφει στην μικρή οθόνη με το αυθεντικό καστ!

24.12.2018
Το Beverly Hills 90210 επιστρέφει στην μικρή οθόνη με το αυθεντικό καστ!
Ακολουθεί στα βήματα του "Λόγω Τιμής"!

Εάν δεν έχεις κουραστεί από όλα αυτά τα ριμέικ που έχουν κυκλοφορήσει φέτος, έχουμε ακόμα ένα για εσένα! Αυτή τη φορά, θα πάμε σε πάμε πίσω στο αγαπημένο Beverly Hills 90210 το οποίο όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην μικρή οθόνη με το αυθεντικό καστ, όπως αναφέρει το Deadline.

Διάβασε επίσης: Της μεταμορφώσεως! Έτσι είναι σήμερα ο Μπράντον του «Μπέβερλι Χιλς» στα 49 του! [Photos]

Σε αντίθεση με άλλα ρεπορτάζ που ήθελαν μια εντελώς νέα ομάδα ηθοποιών, αρκετοί πρωταγωνιστές συμπεριλαμβάνονται στη νέα σειρά, όπως οι Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green και Gabrielle Carteris. Ωστόσο, από το νέο Beverly Hills 90210 θα απουσιάζουν οι Shannen Doherty, Luke Perry αλλά εμείς δεν θα πάψουμε να ελπίζουμε στην επανεμφάνισή τους!

Διάβασε κι αυτό: Μπέβερλι: Ξανά μαζί Μπράντον, Κέλι και Ντίλαν

Πάντως το CBS TV Studios έχει επιλέξει τους ίδιους σεναριογράφους και παραγωγούς (Mike Chessler και Chris Alberghini) για τη νέα σειρά, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία. Προς το παρόν, το έργο βρίσκεται σε πρώιμη φάση και όπως αναφέρει το Deadline «δεν θα είναι ένα παραδοσιακό reboot» πράγμα που σημαίνει ότι «Oι ηθοποιοί δεν θα υποδύονται ξανά τους χαρακτήρες τους, δύο δεκαετίες αργότερα» κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε. Θα παίξουν μήπως τους γονείς νέων χαρακτήρων; Θα υποδυθούν εντελώς νέους χαρακτήρες; Υπομονή για τις απαντήσεις.

Νικολέτα Μακρή