Ρία Αντωνίου - Χρήστος Ψωμόπουλος: Τι απαντά ο επιχειρηματίας στη μήνυση του μοντέλου για βιασμό

15.01.2019
Ρία Αντωνίου - Χρήστος Ψωμόπουλος: Τι απαντά ο επιχειρηματίας στη μήνυση του μοντέλου για βιασμό
Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση ανάμεσα στους δυο πρώην συντρόφους. Τον λόγο έχει πια η δικαιοσύνη.

Η Ρία Αντωνίου και ο Χρήστος Ψωμόπουλος είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες ενώ η γνωριμία τους μετρά πάρα πολλά χρόνια.

Διάβασε επίσης: Jeff Bezos: Μια νέα "καυτή" σύντροφος κρύβεται πίσω από το διαζύγιο του μεγιστάνα

Εκείνη έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τις εκκρηκτικές της εμφανίσεις ως μοντέλο αλλά και τη συμμετοχή της στο ιταλικό Dancing with the stars ενώ εκείνος απασχολεί τα ΜΜΕ εδώ και χρόνια κυρίως λόγω των σχέσεών του με διάσημες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ μεταξύ των οποίων η Άννα Βίσση και η Τζούλια Αλεξανδράτου [φωτό κάτω]

Το όνομά του βρίσκεται ξανά στο "προσκήνιο" καθώς η Ρία Αντωνίου κατέθεσε μήνυση εναντίον του κατηγορώντας τον ότι τη βίασε.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το Σάββατο το βράδυ, το μοντέλο του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος, εξαγριωμένος της επιτέθηκε πιέζοντάς τη να κάνουν σεξ παρά τη θέλησή της. Εκείνη αντιστάθηκε και το βράδυ πέρασε, όμως την Κυριακή το μεσημέρι το ζήτημα ξαναφούντωσε και αυτή τη φορά εκείνη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, δεν κατάφερε να τον απωθήσει για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα να τη βιάσει.

Διάβασε επίσης: Chris Pratt: Η απίθανη αντίδραση της πρώην συζύγου του στα νέα του αρραβώνα του

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την είδηση, ο Χρήστος Ψωμόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση μέσω επιστολής που έστειλε στο gossip-tv.gr ως εξής:

Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες.
Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου.

Αναμένεται συνέχεια λοιπόν.