Δύο Ξένοι: Ιδού η σπαρταριστή σκηνή που προέκυψε από περιστατικό της Ελένης Μενεγάκη! [Βίντεο]

22.01.2019
Δύο Ξένοι: Ιδού η σπαρταριστή σκηνή που προέκυψε από περιστατικό της Ελένης Μενεγάκη! [Βίντεο]
Είναι μία από τις κορυφαίες σειρές της μικρής οθόνης και το γεγονός ότι συζητιέται έντονα ακόμη και μετά το κλείσιμο του Mega, τα λέει όλα.

Έμπνευση για την ηρωίδα της σειράς ήταν η απόλυτη Ελληνίδα τηλεοπτική σταρ, Ελένη Μενεγάκη η οποία μοιραζόταν με τους δημιουργούς κάποιες ιστορίες από την καθημερινότητα της στον «Πρωινό καφέ».Ο Δημήτρης Αποστόλου πρώτος είχε μιλήσει για τη συνεργασία που είχαν o ίδιος και ο Αλέξανδρος Ρήγας με την Ελένη Μενεγάκη για τους «Δύο ξένους».

Δείτε ακόμη: Αλίκη: «Ήταν μέτρια ηθοποιός! Δεν ήθελε τον Παπαμιχαήλ, τον παντρεύτηκε για να…»

Αυτή τη φορά μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha και τη Φωτεινή Πετρογιάννη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ένα συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη στην Ελένη Μενεγάκη και είδαμε στη σειρά. Συγκεκριμένα το επεισόδιο που είδαμε τον Πάνο Κιάμο και την Άννα Μαρία Λογοθέτη, αποτελεί πραγματική ιστορία που διηγήθηκε στους δημιουργούς η Ελένη Μενεγάκη.

Όλα όσα είπε:

«Το είχαμε κάνει αυτό και η πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Κιάμος ήταν σε εμάς. Που έκανε έναν σοβαρό έντεχνο, ο οποίος είχε κάνει μελοποίηση το Άσμα Ασμάτων. Κάποια στιγμή μας είχε πει μια ιστορία η Ελένη ότι της είχαν φέρει στην εκπομπή έναν έντεχνο που δεν καταλάβαινε τίποτα και είχε μουδιάσει από τη… βαρεμάρα. Και περίμενε να έρθει μια άλλη έτσι πιο ελαφριά και μας έδωσε τη σκηνή έτσι όπως την περιέγραψε τελείως έτοιμη. Επίσης, ο καναπές. Θυμηθείτε τους Δύο Ξένους που η Εβελίνα έσπρωχνε και τον έριχνε κάτω από τον καναπέ… Που το είχαμε δει εμείς αυτό; Η Ελένη ήταν».

Θυμηθειτε το περιστατικό όπως αποτυπώθηκε στους Δύο ξένους:

Γιώργος Μουλάς