Ο Bradley εξομολογείται στην Oprah: Έτσι ένιωσα όταν έμαθα ότι δεν είμαι υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθεσίας

12.02.2019
Ο Bradley εξομολογείται στην Oprah: Έτσι ένιωσα όταν έμαθα ότι δεν είμαι υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθεσίας
Άνοιξε, πραγματικά, την καρδιά του.

«Ένιωσα αμηχανία όταν έμαθα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος για Όσκαρ Σκηνοθεσίας» παραδέχτηκε μιλώντας στην Oprah Winfrey ο Bradley Cooper, ο οποίος, για την ιστορία, πρόσφατα κέρδισε ένα BAFTA και μίλησε δημόσια πρώτη φορά για τη σύντροφό του.

Πολλοί φαν του «A Star Is Born» ξαφνιάστηκαν όταν έμαθαν ότι ο Bradley Cooper δεν κέρδισε υποψηφιότητα για Oscar σκηνοθεσίας για την ταινία ενώ και ο ίδιος ο Cooper δεν έκρυψε τα δικά του συναισθήματα.

«Δεν εξεπλάγην, ποτέ δεν εκπλήσσομαι όταν δεν είμαι υποψήφιος», είπε στην Oprah Winfrey κατά τη διάρκεια των «SuperSoul Conversations» της. «Ήμουν με ένα φίλο μου στη Νέα Υόρκη σε ένα καφέ και είδα στο τηλέφωνό μου ότι η Nicole, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μου, μου είχε στείλει μήνυμα γράφοντας «συγχαρητήρια», αλλά δεν μου είπε τα κακά νέα. Λέω: «Ουάου». Και το πρώτο πράγμα που ένιωσα ήταν αμηχανία».

Διάβασε επίσης: Bradley Cooper: Η Ακαδημία τον «σνόμπαρε» αλλά δες πώς τον στηρίζει η Lady Gaga

H ταινία «A Star Is Born» ήταν το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Cooper και κέρδισε οκτώ υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων της καλύτερης ταινίας, καλύτερου ηθοποιού για τον Cooper και καλύτερης ηθοποιού για την Lady Gaga. Παρόλο που ο Cooper κέρδισε αναγνώριση για την σκηνοθεσία του στην ταινία και θεωρήθηκε ευρέως ότι θα έχει και υποψηφιότητα για Όσκαρ Σκηνοθεσίας, η Ακαδημία είχε διαφορετική γνώμη. Άλλωστε έχει ρεκορ σνομπαρίσματος για ηθοποιούς που εστράφησαν προς την σκηνοθεσία, όπως ο Ben Affleck (Argo) και η Angelina Jolie (Unbroken).

«Ένιωσα αμηχανία ότι δεν έκανα το δικό μου κομμάτι. Σαν, Αχ, Χριστέ μου δεν έκανα τη δουλειά μου», συνέχισε ο Cooper. «Αλλά η αλήθεια είναι ότι, ακόμα κι αν κέρδιζα την υποψηφιότητα, αυτό δεν θα μου έδινε καμία αίσθηση για το αν έκανα τη δουλειά μου ή όχι. Αυτό είναι το τρικ. Το κόλπο είναι να κάνεις κάτι που πιστεύεις και εργάζεσαι σκληρά» συμπλήρωσε.

Ιδού το απόσπασμα: